Τέτοια προγράμματα κινητής πραγματικά τα χαίρεσε. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες εντοπίσαμε την αλλαγή που έκανε η Cosmote στον διαθέσιμο όγκο δεδομένων στο γνωστό σε όλους μας Cosmote Gigamax Unlimited. Συγκεκριμένα στο σημείο του λογαριασμού που αναφέρει τα διαθέσιμα GB και ήταν 100TB το έχουν κάνει πλέον απεριόριστο. Στην ουσία έβγαλαν και αυτόν τον περιορισμό στον όγκο δεδομένων.

cosmote

Είναι η πιο φιλική ως προς τα πραγματικά απεριόριστα GB εταιρεία. Στη Vodafone δεν θα κάναμε την ίδια κατανάλωση ούτε θα το επιχειρούσαμε. Εκτός από την καρτοκινητή με όριο τα 300GB, έχει βάλει όριο και στις έξτρα SIM του Vodafone Red Unlimited, ενώ το αφεντικό στην Ελλάδα σε πρόσφατη εκδήλωση είχε αναφέρει χαρακτηριστικά – πονάμε πολύ από την αύξηση των δεδομένων που διακινούνται μέσω δικτύου.

Στην εικόνα βλέπουμε το Cosmote Gigamax Unlimited με 3 πρόσθετες κάρτες SIM, διακοπή σταθερών σε 3 σπίτια της οικογένειας και όλα αυτά με ένα πάγιο το μήνα. 2ΤΒ σχεδόν κατανάλωση, ψίχουλα μπροστά στον μήνα που έρχεται με Mini PC στημένο αποκλειστικά να κατεβάζει και να ανεβάζει 24/7.

Ένα παγωμένο πλοίο – φάντασμα ανακαλύφθηκε στο Google Earth – Τοποθεσία εντός!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτα ειναι αηδιες,βαλτε να κατεβαζει μερα νυχτα στο φουλ , και ο λογος ποιος; κριμα για ενα τεχνολογικο σαιτ.καντε τετοια και μετα αν βαλει κοφτη η κοσμοτε μη πειτε γιατι κτλ.τι αναγκη εχετε να κανετε κατεβασμα απεριοριστων δεδομενων;εξαιτιας τετοιων πρακτικων θα βαλει ορια οχι η κοσμοτε αλλα και η καθε κοσμοτε.αφηστε το δικτυο να ανασανει και να κανει ο κοσμος χρηση κανονικη.ειστε το πιο αγαπητο μου σαιτ αλλα αυτα ειναι αηδιες τουλαχιστον

  2. Υπάρχει περιορισμός για την ασφαλή λειτουργία του δικτύου. Διαφορετικά με μια κάρτα θα “μπουκωνε” το δίκτυο!

  3. Nova όλα απεριόριστα μια σύνδεση με 27 ευρώ ας η cosmote δώσει κάτι τέτοιο, αλλα οοοοοχι θέλει δύο συνδέσεις κλπ κλπ, άιντε από δω ρε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.