Το Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι ίσως το καλύτερο foldable μέχρι σήμερα, όμως η εταιρία θέλει να μείνει στην κορυφή των Foldables. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να φέρει νέα χαρακτηριστικά στο Galaxy Z Fold 6 και όπως μαθαίνουμε θα έχει την καλύτερη της κάμερα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις εταιρίες από την Κίνα, που προσφέρουν λύσεις με πολύ καλές κάμερες.

Το Samsung Galaxy Z Fold 5, παρά τις τρεις κάμερες που είχε στην πλάτη, οι οποίες ήταν πολύ καλές, δεν μπορεί να συγκριθεί σε απόδοση στις λήψεις με την σειρά Galaxy S. Με κόστος γύρω στα €1800, ο καταναλωτής θέλει το καλύτερο και αυτό σκοπεύει να κάνει η εταιρίας.

Οι μέχρι τώρα φήμες ήθελαν το Galaxy Z Fold 6 να διατηρεί τις ίδιες κάμερες, με το κοινό να κατακρίνει αυτή την απόφαση. Τώρα η Samsung ίσως έχει συνειδητοποιήσει το λάθος της. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο χρήστης του X @Tech_Reve. Σύμφωνα με τον tipster η Samsung θα έχει τον ίδιο αισθητήρα που είδαμε στο Galaxy S24 Ultra, που σημαίνει πως θα έχουμε και την ίδια απόδοση.

Ο tipster λέει ότι η Samsung αποφάσισε να εξοπλίσει «το Fold6 με τον ίδιο αισθητήρα κάμερας με το S24 Ultra αντί να μειώσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας». Το τελευταίο φανταζόμαστε είναι τυπογραφικό και μάλλον εννοούσε αντί να αυξήσει.

Όλα τα τηλέφωνα έχουν περιορισμούς χώρου και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τα εύκαμπτα τηλέφωνα. Η κάμερα 200MP τουclass=””>Galaxy S24 Ultra είναι 1/1,3 ίντσας – μεγαλύτερη από την κύρια κάμερα 50MP 1/1,56 ιντσών του Ζ Fold 5.

Η Apple ετοιμάζει ένα clamshell αναδιπλούμενο iPhone για να τα βάλει με τα Galaxy Z Flip

Οι μέχρι στιγμής φήμες θέλουν το Galaxy Z Flip 5 να είναι λεπτότερο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα δούμε τον δυνατό αισθητήρα της Samsung στο clamshell τηλέφωνο.

Οι συσκευές αναμένεται να ανακοινωθούν το καλοκαίρι και κάτι μας λέει πως θα είναι μια συναρπαστική ανακοίνωση. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.