Η Samsung εργάζεται σε αρκετές βελτιώσεις για το Galaxy Z Fold 4, αν οι φήμες που κυκλοφορούν έχουν έστω και λίγη βάση. Μεταξύ άλλων έχουν αναφερθεί καλύτερος μεντεσές, πιο ανθεκτικό γυαλί στην οθόνη, και βελτιωμένες κάμερες που θα φέρουν το τηλέφωνο λίγο πιο κοντά στα μοντέλα S22.

Το Galaxy Z Fold 4 θα έχει έναν τηλεφακό 10MP με οπτικό ζουμ 3x, σύμφωνα με όσα αναφέρει το GalaxyClub. Πρόκειται για την ίδια κάμερα 3x που διαθέτουν και τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S22 και θα αντικαταστήσει την τρέχουσα κάμερα 12MP 2x που έχει το Galaxy Z Fold 3.

Μπορεί να υπάρξει μια άλλη αλλαγή, όπως μια selfie κάμερα 10 MP. Δυστυχώς, η διαρροή δεν καθιστά σαφές εάν πρόκειται για τη selfie στην εξωτερική οθόνη, η οποία έχει ήδη αισθητήρα 10MP, ή εάν είναι για την under-display κάμερα στο εσωτερικό της συσκευής.

Η UDC του Z Fold 3 έχει ανάλυση μόνο 4MP και παράγει καλά αποτελέσματα, με βάση το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η εταιρεία, αλλά και πάλι σε τέτοια τιμή περιμένεις περισσότερα.

Εν πάση περιπτώσει, ακόμα και αν η UDC δεν δει τεράστια βελτίωση, το Samsung Galaxy Z Fold 4 θα εξακολουθεί να έχει καλύτερη selfie κάμερα στην εξωτερική οθόνη και θα προσφέρει ακόμα καλύτερες selfie με τη χρήση του κύριου module.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.