Η Samsung διατηρεί ένα καλό πρόγραμμα διάθεσης ενημερώσεων. Εδώ και αρκετούς μήνες καταφέρνει να είναι η πρώτη κατασκευάστρια που κυκλοφορεί της ενημερώσεις ασφαλείας του Android στα κινητά τους, τουλάχιστον όσον αφορά τα flagships τελευταίας γενιάς. Για μία ακόμα φορά, η εταιρεία είναι μπροστά και ξεκινάει πρώτη την κυκλοφορία των ενημερώσεων ασφαλείας του Android 12, στα Samsung Galaxy S22.

Σύμφωνα με την πηγή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε χώρες τις Ασίας και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών αγορών και προφανώς της ελληνικής αγοράς. Η έκδοση του firmware είναι S90xEXXU2AVF9 και τις ενημερώσεις ασφαλείας του λειτουργικού και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων και κενών ασφαλείας. Προς το παρόν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε Μαλαισία, Σιγκαπούρη, και Ταϊλάνδη.

Αν έχεις ένα από τα τελευταία flagship smartphones της εταιρείας, Samsung Galaxy S22, μπορείς να ξεκινήσεις έλεγχο για ενημερώσεις και κάποια στιγμή θα εμφανιστεί το update του Android 12. Τώρα, αν θες μπορείς απλά να περιμένεις να εμφανιστεί η μαγική ειδοποίηση στην κορυφή της οθόνης του κινητού σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.