Όλοι γνωρίζουμε πόσο σοβαρός ήταν ο σεισμός στη Συρία και την Τουρκία, με χιλιάδες ζωές να έχουν ήδη χαθεί. Για να βοηθήσει τα θύματα του σεισμού, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 3 εκατομμύρια δολάρια στην Τουρκία και θα παρέχει άλλων ειδών βοήθεια, όπως δωρεάν επισκευές και συσκευές.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία θα δωρίσει 1.5 εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά στην Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστροφών και Κινδύνων της Τουρκίας. Επιπλέον, θα δωρίσει οικιακές συσκευές για τα προσωρινά καταφύγια των σεισμοπλήκτων, φορητές διαγνωστικές συσκευές υπερήχων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σημεία καταστροφών, δωρεάν tablet για την εκπαίδευση των παιδιών των οικογενειών που επλήγησαν, και δωρεάν οχήματα επισκευής οικιακών συσκευών που έχουν αγαθά αξίας 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων.

Οι εργαζόμενοι της Samsung θα διεξάγουν εθελοντικές δραστηριότητες συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη των ανθρώπων στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας. Οι δωρεές αυτές είναι σύμφωνες με τις προηγούμενες προσπάθειες δωρεών της εταιρείας για τη βοήθεια των ανθρώπων σε φυσικές καταστροφές. Η εταιρεία δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια το 2010 μετά τον σεισμό στην Αϊτή, 0.76 εκατομμύρια δολάρια το 2011 κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Ιαπωνία, και 1 εκατομμύριο δολάρια το 2013 μετά τον τυφώνα στις Φιλιππίνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.