Η Samsung αναμένεται να λανσάρει σύντομα, στις 10 Αυγούστου, τα νεότερα foldable smartphones της, τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4, ενώ περιμένουμε μέσα στο έτος να ανακοινώσει περισσότερα μοντέλα στη σειρά Z. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θέλει να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα foldable smartphones και η αύξηση των μοντέλων είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί το δεύτερο είναι ο περιορισμός των πωλήσεων των Galaxy A και S.

Οι γνώστες του κλάδου επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει να μειώσει τις πωλήσεις τόσο σε όλες τις σειρές των οικονομικών Galaxy A, όσο και στην κορυφαία σειρά των flagship smartphones της Galaxy S για να επικεντρωθεί στα επερχόμενα foldable smartphones, που θεωρεί έναν κλάδο που θα δει τεράστια και και γρήγορη ανάπτυξη. Επιπλέον, θα επικεντρώσει τις προσπάθειες της στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων των Z Fold 4 και Z Flip 4 για να μπορέσει να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά smartphone και να κρατήσει την ηγετική θέση στην αγορά των foldable smartphones.

Οι αναλυτές τεχνολογίας εξήγησαν ότι εφόσον ο πληθωρισμός τείνει να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στα τηλέφωνα με χαμηλότερες τιμές, όπως τα Galaxy A, από τα ακριβότερα αντίστοιχα, οι αυξημένες πωλήσεις τηλεφώνων υψηλής τιμής όπως τα foldable μπορεί να βοηθήσουν τη Samsung να ισοψηφήσει τις ζημίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Να σημειώσουμε, πως η Samsung εκτιμάται ότι έχει 50 εκατομμύρια απούλητα smartphone στα χέρια των διανομέων, η πλειονότητα των οποίων προέρχεται από τις σειρές A.

Αυτή η παγκόσμια πτώση των πωλήσεων οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των επαναλαμβανόμενων κυμάτων COVID, της κρίσης Ρωσίας-Ουκρανίας, και της ενίσχυσης του δολαρίου των ΗΠΑ. Η Samsung αναμένεται να διπλασιάσει τους στόχους πωλήσεων των foldable smartphone για να ανακτήσει τις απώλειές που είχε και να διατηρήσει τη θέση της στην αγορά, ενώ στοχεύει να ενισχύσει τη θέση της και να ανέβει πιο πάνω στη λίστα προτίμησης των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.