Τα Galaxy smartphones της Samsung ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε οι χρήστες να μη μένουν ποτέ πίσω και να έχουν πάντα στα χέρια τους όσα χρειάζονται και επιθυμούν. Χάρη στα Galaxy A53 5G και A33 5G, όλοι μπορούν να ζήσουν μία ολιστική εμπειρία, που καλύπτει κάθε στιγμή της ζωής τους.

Ο νέος 5nm Exynos 1280 επεξεργαστής της Samsung, προσφέρει ομαλές επιδόσεις, σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, τον επεξεργαστή των Galaxy A53 5G και Α33 5G συνοδεύουν έως και 8GB φυσικής μνήμης RAM, ενώ με την τεχνολογία εικονικής επέκτασης μνήμη RAM Plus, η συνολική μνήμη του A53 5G μπορεί να αγγίξει τα 16GB. Αυτές οι ποσότητες μνήμης ενισχύουν την ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών.

Το multitasking, την παρακολούθηση βίντεο, την αναπαραγωγή παιχνιδιών, και όχι μόνο, ανεβαίνουν επίπεδο με τις Super AMOLED οθόνες των Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G, με διαγώνιο 6.5 και 6.4 ίντσες, αντίστοιχα. Επιπλέον, τα 120Hz ρυθμού ανανέωσης του A53 5G και τα 90Hz ρυθμού ανανέωσης του A33 5G, κάνουν την εμπειρία χρήσης ακόμη πιο ομαλή.

Φυσικά, από ένα ολοκληρωμένο smartphone δε μπορούν να απουσιάζουν οι καλές κάμερες. Το Galaxy A53 5G διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών με 64MP OIS κύρια που διαθέτει VDIS τεχνολογία που βοηθάει στη λήψη σταθερών και καθαρών φωτογραφιών, κάθε φορά. Αντίστοιχα αποτελεσματική είναι και οι 48MP OIS κύρια κάμερα του A33 5G.

Χάρη στον νέο 5nm επεξεργαστή και τη βελτιωμένη AI τεχνολογία που διαθέτουν, τα Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G καταγράφουν εξαιρετικές φωτογραφίες και πολύ καλά βίντεο, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Το βελτιστοποιημένο Night mode συνδυάζει μέχρι και 12 εικόνες, ώστε οι νυχτερινές φωτογραφίες να είναι πάντα φωτεινές και με λιγότερο θόρυβο.

Σε επίπεδο βίντεο, το AI των Galaxy A53 5G και Α33 5G φροντίζει ώστε να προσαρμόζει αυτόματα τον ρυθμό των καρέ σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό, ώστε να κάνει τα βίντεο πιο καθαρά με φωτεινότερα.

Η Samsung έχει φροντίσει να συμπληρώσει το κομμάτι της φωτογραφίας και του βίντεο με μία 32MP selfie κάμερα στο Galaxy A53 5G, που επιτρέπει τη λήψη τέλειων selfie και καθαρών βίντεο, για βελτιωμένη εμπειρία βιντεοκλήσεων. Από την άλλη, το A33 5G διαθέτει μία αξιόλογη 13MP μπροστινή κάμερα, η οποία είναι κατάλληλη για κάθε καθημερινή εργασία.

Πέρα από τις ζωντανές λήψεις, τα Galaxy A53 5G και Α33 5G μπορούν να βελτιώσουν και παλιές φωτογραφίες. Το Photo Remaster βοηθάει στην ανανέωση παλιών και χαμηλής ποιότητας φωτογραφιών. Επιπλέον, το Object eraser κάνει δυνατή την αφαίρεση ενοχλητικών αντικειμένων, σε οποιοδήποτε σημείο της φωτογραφίες και ειδικά στο φόντο.

Όλα τα παραπάνω δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα την αυτονομία των Galaxy A53 5G και Α33 5G, διότι και τα δύο διαθέτουν μπαταρίες με 5.000mAh χωρητικότητα και υποστηρίζουν 25W γρήγορη φόρτιση, για αναπλήρωση του 50% με 30 λεπτά φόρτισης. Τη βέλτιστη απόδοση των δύο Galaxy smartphones ενισχύει το νέο One UI 4.1 το οποίο βασίζεται στο Android 12.

Το One UI 4.1 είναι ελαφρύ και πλούσιο σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η Samsung έχει σχεδιάσει το λογισμικό με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποφέρει τα μέγιστα στο χρήστη, χωρίς να μειώνει τις επιδόσεις της συσκευής του. Επιπλέον, ο συνδυασμός των Galaxy A53 5G και A33 5G με άλλες συσκευές της εταιρείας, μπορεί να ανεβάσει επίπεδο στην εμπειρία χρήσης.

Φυσικά, το γεγονός ότι τα Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G είναι δύο από τις πιο οικονομικές συσκευές της εταιρείας, δε σημαίνει ότι υστερούν σε design. Τόσο το A53 5G, όσο και το A33 5G, ακολουθούν τις κλασικές σχεδιαστικές γραμμές της κατασκευάστριας, με ενσωματωμένο module καμερών, μέτρια bezels, ανεπαίσθητα chin, μικρό punch hole για το πρώτο, και Infinity-U notch για το δεύτερο.

Κάθε κομμάτι των Galaxy A53 5G και Α33 5G είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει την αίσθηση μιας στιβαρής συσκευής, χωρίς ωστόσο να ισχύει το αντίθετο. Τα δύο Galaxy smartphones έχουν προστασία από Corning Gorilla Glass 5 και πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη*.

Μία συσκευή που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να επιβιώσει στο πέρασμα των ετών, πρέπει να έχει και τη σωστή υποστήριξη σε επίπεδο λογισμικού. Γι’ αυτό, τα Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G θα λάβουν 4 χρόνια ενημερώσεις λογισμικού, που σημαίνει ότι θα φτάσουν στο Android 16.

* Τα Galaxy A53 5G και Α33 5G έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.