Όταν αγοράζεις ένα καινούργιο smartphone ένα πράγμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι επιδόσεις. Για αυτό άλλωστε το AnTutu συγκεντρώνει συνεχώς τα καλύτερα ως προς τις επιδόσεις κινητά κάθε μήνα. Στη λίστα, λοιπόν, του Μαρτίου, την κορυφαία θέση λαμβάνει το Xiaomi 12 Pro με τον Snapdragon 8 Gen 1.

Ακολουθεί το Motorola Edge 30 Pro, ενώ στη τρίτη θέση βρίσκεται το RealMe GT2 Pro, με επιδόσεις παραπλήσιες με αυτές της κορυφής. Δυστυχώς, μόλις στη πέμπτη θέση βρίσκεται το Galaxy S22 Ultra και μάλιστα με Snapdragon, ενώ το Exynos μοντέλο ακολουθεί στην έκτη θέση.

Η λίστα δείχνει την υπεροχή του Snapdragon 8 Gen 1, έναντι του ανταγωνισμού, τουλάχιστον για το AnTuTu. Το μόνο chipset που φαίνεται να κοντράρει τον Snapdragon 8 Gen 1, είναι ο Exynos 2200, που καταλαμβάνει την 6η θέση, με το Galaxy S22 Ultra, με όχι και τόσο μεγάλη διαφορά.

Βέβαια το AnTuTu δίνει μια γενική εικόνα για τις επιδόσεις και δεν θα πρέπει να το παίρνουμε σαν οδηγό για την αγορά ενός smartphone. Αλλωστε με τις επιδόσεις στις ναυαρχίδες να φτάνουν ή να ξεπερνάνε τους 1.000.000 πόντους, είναι δεδομένο πως μια συσκευή μπορεί να τρέξει τα πάντα για αρκετό καιρό! Σε αυτό το επίπεδο ίσως παίζει μεγαλύτερο ρόλο η κατανάλωση μπαταρίας και η θερμοκρασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν throttling. Για αυτό στα review μας θα δείτε πως δοκιμάζουμε όλες τις πτυχές μιας συσκευής!

Bitwarden usernames : Ο καλύτερος (ίσως) password manager δημιουργεί πλέον και usernames

AnTuTu March 2022

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.