Έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη με τον Bitwarden. Σου επιτρέπει να κάνεις βασικά πράγματα εντελώς δωρεάν, δεν ζητάει χρήματα σε κάθε ευκαιρία, υποστηρίζει cloud συγχρονισμό στο δωρεάν πακέτο και πολλά άλλα. Σε γενικές γραμμές είναι ένας password manager ο οποίος σέβεται τον χρήστη, παρέχοντάς του πολλές λειτουργίες δωρεάν που σε άλλες εταιρείες θα πλήρωνες.

Bitwarden usernames

 

Πλέον, ο εν λόγω password manager απέκτησε και τη δυνατότητα δημιουργίας ασφαλών usernames για χρήση στις διάφορες υπηρεσίες. Ήδη, στο desktop app έχουμε εντοπίσει την εν λόγω αλλαγή και σύντομα θα καταφθάσει και στα extensions του password manager για τους browsers. Όταν ο χρήστης θα πιέσει στο generate button στη περιοχή του username θα του εμφανιστούν οι εξής επιλογές:

  • Plus Addressed Email
  • Catch-All Email
  • Random Word

Η πρώτη επιλογή, δίνει τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας alias του παρόχου του email σου. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείς μια διεύθυνση [email protected], μπορεί να δημιουργήσει μια sub-address όπως [email protected]. Το Catch All Email χρησιμοποιεί το domain σου για να δημιουργήσει ένα μοναδικό username. Το Random Word δημιουργεί απλά μια τυχαία λέξη για χρήση όπου θέλεις εσύ, όπως σε ερωτήσεις ασφαλείας.

Σε εμάς η ενημέρωση ήρθε αυτόματα και την εγκαταστήσαμε, μπορείς να κατεβάσεις το desktop app και πιο συγκεκριμένα την 1.33 έκδοση από εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.