Το Galaxy Z Flip 5 της Samsung θα έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Αναμφισβήτητα, η μεγαλύτερη αλλαγή από όλες θα είναι το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης. Η Samsung φαίνεται εργάζεται πάνω σε εφαρμογές που θα είναι βελτιστοποιημένες για το μέγεθος της νέας εξωτερικής οθόνης. Μάλιστα, η νοτιοκορεάτικη εταιρείας συνεργάζεται με τη Google με στόχο τη βελτιστοποίηση κάποιων εφαρμογών.

Σύμφωνα με προηγούμενα leaks, η εξωτερική οθόνη του Galaxy Flip 5 θα έχει 2.5 ίντσες μεγαλύτερη διαγώνιο, από τις 1.9 ίντσες θα κάνει το άλμα στις 3.4 ίντσες. Ως αποτέλεσμα, η οθόνη θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του επάνω μισού της συσκευής. Το αυξημένο μέγεθος θα επιτρέπει περισσότερες λειτουργίες, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια τι έχει ετοιμάσει η κατασκευάστρια.

Τώρα, μαθαίνουμε ότι η Samsung συνεργάζεται με τη Google για να αυξήσει τη λειτουργικότητα της νέας μεγάλης εξωτερικής οθόνης. Τα Google Maps, Messages, και YouTube θα είναι μεταξύ των εφαρμογών που θα βελτιστοποιηθούν για την νέα οθόνη. Οπότε, οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Z Flip 5 θα μπορούν τουλάχιστον να στέλνουν μηνύματα, να πλοηγούνται στους χάρτες, και να παρακολουθούν βίντεο από την εξωτερική οθόνη του clamshell smartphone.

Εκτός από τις εφαρμογές της Google, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα κάνει και τις δικές της εφαρμογές συμβατές με την εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 5. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι εφαρμογές της εταιρείας, είτε είναι ενσωματωμένες στο One UI, είτε όχι, θα είναι βελτιστοποιημένες για την εξωτερική οθόνη του επερχόμενου αναδιπλούμενου τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.