Η Samsung φέρεται να γνωρίζει ότι η πρώτη foldable συσκευή της Apple δεν θα είναι ένα iPhone ή οποιοδήποτε smartphone. Σύμφωνα με πηγές, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είχε ένα συμβούλιο προμηθευτών στο οποίο αναφέρθηκε ότι αναμένεται η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή του αμερικανικού κολοσσού να κυκλοφορήσει το 2024 και δεν θα είναι ένα τηλέφωνο, αλλά ένα tablet ή notebook.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά σε αυτό το γεγονός. Αρκετές πηγές, επιβεβαιώνουν αυτά τα στοιχεία. Πολλοί αναλυτές αναφέρουν ότι η κυκλοφορία ενός foldable iPhone θα είναι μεγάλο ρίσκο και θα επηρεάσει τις πωλήσεις των συμβατικών smartphone της Apple. Επιπλέον, ο Ming-Chi Kuo έχει αναφέρει ότι το πρώτο foldable smartphone της αμερικανικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει το 2025.

Ο ίδιος αναλυτής, και κάποιοι άλλοι, έχουν τονίσει ότι η κυκλοφορία ενός foldable iPad είναι πιο ασφαλής από πολλές απόψεις και πιθανότητα θα δούμε την Apple να κυκλοφορεί μία τέτοια συσκευή το 2024, κάνοντας το ντεμπούτο της στην αγορά των αναδιπλούμενων συσκευών. Η πρόταση για ένα notebook είναι σχετικά νέα και δεν έχει αναφερθεί πολλές φορές, αλλά δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.