Η Samsung αναμένεται να λανσάρει τα νεότερα flagship smartphones της σειράς Galaxy S, τα Samsung Galaxy S23, τον Φεβρουάριο, μία πληροφορία που δώσαμε πρώτοι εμείς εδώ στο Techmaniacs. Ωστόσο, κάποιες πηγές ήθελαν την εταιρεία να λανσάρει τα τηλέφωνα λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία και συγκεκριμένα τη σελίδα της εταιρείας για την Κολομβία, το επόμενο Galaxy Unpacked event θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου και όχι στις 15 όπως περιμέναμε. Βέβαια, η εικόνα που δείχνει αυτό το στοιχείο εμφανίστηκε για πολύ λίγο στη σελίδα και μετά αφαιρέθηκε.

Καλό θα ήταν να μην πάρουμε αυτήν την πληροφορία σοβαρά υπόψη καθώς οι δικές μας πηγές επιμένουν στην αρχική ημερομηνία. Δεν αποκλείεται η αρχική ημερομηνία παρουσίασης των Samsung Galaxy S23 να ήταν η 1η Φεβρουαρίου και τελικά για κάποιον λόγο η εταιρεία να μετέφερε το event.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.