Ο προμηθευτής της Apple, η Samsung Display, έχει αναδιοργανώσει την επιχειρηματική ομάδα της αμερικανικής εταιρείας για να επιτύχει λειτουργική αποτελεσματικότητα στην ανάπτυξη αναδιπλούμενων πάνελ.

Σύμφωνα με το The Elec, η Samsung θέλει να ενισχύσει τις δυνατότητες της εν αναμονή των πρώτων foldable προϊόντων της Apple, ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει κατασκευάζοντας αναδιπλούμενες συσκευές από το 2019.

Η Samsung Display και η LG Display λέγεται ότι εργάζονται ήδη σε έργα για τα foldable προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων πάνελ με διαστάσεις 20.25 ιντσών. Δεν είναι σαφές αν το μέγεθος αυτού του πάνελ αφορά ένα συγκεκριμένο προϊόν ή μια διαδικασία παραγωγής πάνελ.

Η Apple είναι γνωστό ότι εργάζεται πάνω στην τεχνολογία foldable οθονών εδώ και μερικά χρόνια, καταθέτοντας πολλαπλές πατέντες σχετικά με αυτή. Φήμες τον Σεπτέμβριο του 2020 ανέφεραν ότι η Samsung παρείχε δείγματα αναδιπλούμενων οθονών στην Apple για ένα μελλοντικό foldable iPhone, αλλά δεν υπήρχε καμία ισχυρή ένδειξη ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της Samsung, μέχρι τώρα.

Το 2021, το Bloomberg ισχυρίστηκε ότι η Apple είχε ξεκινήσει “πρώιμες εργασίες” για ένα iPhone με foldable οθόνη, αλλά ότι δεν είχε δεσμευτεί να κυκλοφορήσει μια αναδιπλούμενη συσκευή εκείνη τη στιγμή. Η ανάπτυξη το 2021 δεν είχε επεκταθεί πέρα από μια οθόνη και η Apple δεν είχε πλήρη πρωτότυπα αναδιπλούμενα iPhone.

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo δήλωσε αρχικά ότι η Apple θα παρουσίαζε ένα foldable iPhone το 2024. Όμως, το 2022, αναθεώρησε την πρόβλεψή του και δήλωσε ότι η Apple είναι απίθανο να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο iPhone μέχρι το 2025 ή αργότερα. Ο αναλυτής Ross Young πρότεινε επίσης ότι το 2025 είναι το νωρίτερο που θα μπορούσαμε να δούμε ένα αναδιπλούμενο iPhone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.