Η Samsung είναι από τις εταιρείες που μπορεί να κυκλοφορήσουν ενημερώσεις για συσκευές που έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν. Μόλις, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια διέθεσε ένα update για το πρώτο Samsung Galaxy Watch που κυκλοφόρησε το 2018.

Εντοπίστηκε ενημέρωση με τον αριθμό R810XXU1GWE2. Το update βασίζεται σε Tizen, φυσικά, και είναι το πρώτο update που παίρνει το συγκεκριμένο smartwatch από τότε που σταμάτησε να το υποστηρίζει η εταιρεία τον Αύγουστο του 2022. Μάλιστα, αυτό το μοντέλο πήρε παραπάνω υποστήριξη από τα τρία χρόνια που υπόσχονταν η εταιρεία.

Το changelog της ξαφνικής ενημέρωσης του πρώτου Samsung Galaxy Watch περιέχει μόνο μία σημείωση: “Stability and reliability – Sensor behavior has been improved.” Ουσιαστικά, η ενημέρωση των 34MB βελτιώνει τη συμπεριφορά, δηλαδή την ακρίβεια και όχι μόνο, κάποιου αισθητήρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.