Η Samsung θα λανσάρει τα επόμενα αναδιπλούμενα της κάποια στιγμή το καλοκαίρι και ήδη τα leaks έχουν αρχίσει να αυξάνονται αρκετά. Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας είναι πολλές και ορισμένα στοιχεία δεν είναι ξεκάθαρα. Όμως, ο γνωστός leaker Ice Universe συγκέντρωσε όσα γνωρίζει για τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 σε ένα εξαιρετικά πληροφοριακό tweet.

Αρχικά, και τα δύο foldable smartphones θα έχουν water drop μεντεσέδες για μείωση της πτυχής και πιστοποίηση IPX8 για αντοχή στο νερό. Επιπλέον, θα χρησιμοποιούν και τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy που ανέπτυξε και χρησιμοποίησε η Samsung στα νεότερα flagship high-end premium smartphones της, τα Galaxy S23 series.

Έπειτα, το Samsung Galaxy Z Fold 5 θα είναι μόλις 0.2 χιλιοστά διαφορά από τον προκάτοχο του, Galaxy Z Fold 4, που πρακτικά το κάνει ίδιο σε μέγεθος. Όμως, η επανάσταση εδώ είναι η διαφορά στο πάχος. Χάρη στον νέο μεντεσέ το Z Fold 5 θα έχει μηδενικό κενό μεταξύ των τμημάτων όταν διπλώνει και μέγιστο πάχος 13.x χιλιοστά, τη στιγμή που το Z Fold 4 έχει πάχος 14.2-15.8 χιλιοστά – γιατί όταν είναι κλειστό έχει τραπέζιο / κωνικό σχήμα.

Συνεχίζουμε με τις οθόνες. Το Galaxy Z Fold 5 θα έχει την ίδια εξωτερική οθόνη με τον προκάτοχο του, στις 6.2 ίντσες, αν και το Galaxy Z Flip 5 θα έχει τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη που έχουμε δει σε clamshell της νοτιοκορεάτικης εταιρείας στις 3.4 ίντσες με αναλογία σχεδόν 1:1. Η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip 5 θα έχει λεπτότερα bezels και τα δύο foldable smartphones θα έχουν νέα τεχνολογία αφής. Τέλος, το Z Fold 5 θα ζυγίζει 254 γραμμάρια σε σύγκριση με τα 263 γραμμάρια του Z Fold 4.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.