Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε νέα γενιά foldable smartphones είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη και λύνει ή βελτιώνει κάποια από τα θέματα που υπήρχαν σε παλαιότερες συσκευές. Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό είναι η Samsung και το Galaxy Z Fold 5 θα βελτιώσει ορισμένα σημαντικά σημεία των αναδιπλούμενων συσκευών.

Ξέρουμε ήδη ότι ο μεντεσές τόσο του Fold όσο και του Flip 5 θα είναι waterdrop και θα βοηθήσει στη βελτίωση της πτυχής. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι τα επερχόμενα foldable smartphones θα έχουν αντοχή στο νερό, όπως οι προκάτοχοι τους, αλλά τι γίνεται με το θέμα της σκόνης που είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς αυτών των συσκευών;

Τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 δεν θα χρησιμοποιούν οποιονδήποτε waterdrop μεντεσέ, αλλά έναν νέο raindrop μεντεσέ που σχεδίασε η εταιρεία και επιτρέπει την εκμηδένιση το κενού μεταξύ των δύο τμημάτων της συσκευής όταν αυτή είναι κλειστή – όπως είχαμε δει σε παλαιότερα leaks.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, χάρη δηλαδή στον νέο μεντεσέ και στο ανύπαρκτο κενό, τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 θα μπορούσαν να έχουν πιστοποίηση για αντοχή και στη σκόνη. Ωστόσο, η πηγή αναφέρει ότι ίσως αυτά τα χαρακτηριστικά να μην τα δούμε στις εμπορικές εκδόσεις. Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το Z Fold 5 θα είναι περίπου 10 γραμμάρια ελαφρύτερο από το Z Fold 4.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.