Η Samsung φέρνει το πιο πρόσφατο λογισμικό της στις παλαιότερες Galaxy συσκευές της, με το Android 12L στα προηγούμενης γενιάς foldable της και το One UI Watch 4.5 στα πιο παλιά Galaxy Watch.

Το One UI 4.1.1 που βασίζεται στο Android 12L κυκλοφορεί στα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 και προσθέτει λειτουργίες όπως η νέα γραμμή εργασιών που επιτρέπει την γρηγορότερη πρόσβαση στις εφαρμογές και την εναλλαγή τους.

Επιπλέον, υπάρχουν νέες χειρονομίες για το multitasking, ενώ ειδικά τα Samsung Galaxy Z Flip παίρνουν περισσότερες λειτουργίες στην εξωτερική οθόνη, όπως η κλήση αναπάντητων κλήσεων, και άλλα.

Η Samsung θα επεκτείνει επίσης το Android 12L στο Galaxy Z Fold 2, στο Galaxy Z Flip, και στο αρχικό Galaxy Fold. Ωστόσο, οι χρήστες που κατέχουν αυτές τις συσκευές μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν λίγο για να λάβουν την ενημέρωση.

Όσον αφορά τα smartwatch, η Samsung θα προωθήσει το One UI Watch 4.5 στα Galaxy Watch 4, Watch 3, και στο Watch Active 2. Όμως, ενώ τα Watch 4 θα λάβουν την πλήρη έκδοση του λογισμικού, οι υπόλοιπες συσκευές θα πάρουν επιλεγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης ροχαλητού.

Η εφαρμογή Samsung Health Monitor για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του ΗΚΓ θα επεκταθεί επίσης στους χρήστες Galaxy Watch 3 και Watch Active 2 σε 24 νέες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.