Μια φήμη από τον αρκετά αξιόπιστο @ice έκανε την εμφάνισή της, που θέλει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Σύμφωνα με την πηγή η Samsung για το προηγούμενο εξάμηνο  αγόρασε όλα τα Snapdragon 835 chips, αναγκάζοντας τους ανταγωνιστές να στραφούν προς άλλες λύσεις, όπως ο Snapdragon 821.

Φέτος φαίνεται πως θα κάνει το ίδιο με τον Snapdragon 845, αγοράζοντας το αρχικό στοκ από την Qualcomm. Τα εν λόγω chips θα χρησιμοποιηθούν στον Samsung Galaxy S9, που κατά βάση θα πωληθούν στις ΗΠΑ. Για την Ευρώπη και την Ασία θα χρησιμοποιήσει τον Exynos 8910. Έτσι η Samsung θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε LG, HTC και Sony, που θέλουν τα νέα chipsets.

Η ίδια στρατηγική ανάγκασε την LG να στραφεί προς τον παλαιότερο Snapdragon 821 για το LG G6, ενώ η Sony καθυστέρησε σημαντικά το XZ Premium. Μάλιστα στο Xperia XZs αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και αυτή τον Snapdragon 821.

Το σίγουρο είναι πως η Samsung δεν “παίζει σωστά” και μόνο ο χρόνος θα δείξει το πραγματικά την έκανε να χρησιμοποιήσει τέτοιες τακτικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.