Η Rockstar κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Grand Theft Auto VI τον περασμένο Δεκέμβριο και τρέλανε το κοινό, αφού τα γραφικά του είναι απίστευτα και τρομερά ρεαλιστικά. Τώρα η εταιρία ήρθε να μας επιβεβαιώσει πότε θα πρέπει να περιμένουμε το νέο και πολυαναμενόμενο παιχνίδι. Σύμφωνα με την εταιρία, θα το δούμε να κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2025, σύμφωνα με την δημοσιονομική έκθεση της Take-Two Interactive, που κατέχει την Rockstar.

Το οικονομικό έτος του δημιουργού παιχνιδιών λήγει τον Μάρτιο και η εταιρία αναμένει αύξηση εσόδων κατά 10% τους επόμενους 12 μήνες. Ο Strauss Zelnick, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two, δήλωσε σχετικά με το Grand Theft Auto VI:

Η προοπτική μας αντικατοπτρίζει τη μείωση του προηγουμένως καθιερωμένου παραθύρου της Rockstar Games για το Ημερολόγιο 2025 έως το Φθινόπωρο του Ημερολογίου 2025 για το Grand Theft Auto VI. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η Rockstar Games θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας και οι προσδοκίες μας για τον εμπορικό αντίκτυπο του τίτλου συνεχίζουν να αυξάνονται.

Παράλληλα, δήλωσε πως οι καθαρές κρατήσεις για το παιχνίδι πρόκειται να αυξηθούν διαδοχικά τα επόμενα τρία χρόνια. Η Take-Two κατέχει τις 2K και Private Division. Οι εν λόγω εταιρίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα NBA 2K25, το WWE 2K25 και το Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game. Στο δρόμο τους βρίσκονται επίσης οι Star Wars Hunters και Game of Thrones: Legends μόνο για κινητά. Αυτά αναμένονται μέσα στο 2025 και μάλιστα πριν τον Μάρτιο του ίδιου έτους.

Με 3nm επεξεργαστή που βάζει κάτω τους Snapdragon τα Samsung Galaxy S25

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.