Η Revolut κατηγορεί ευθέως το Facebook για την απώλεια των χρημάτων των πελατών της από απάτες. Συγκεκριμένα, η Revolut, η οποία έχει περισσότερους από 8 εκατομμύρια χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι το 60% των περιπτώσεων απάτης προέχεται από την πλατφόρμα της Meta, το Facebook, το Instagram και το WhatsApp.

Το ίδιο συμβαίνει και για το 60% των περιπτώσεων απάτης από τους πελάτες της στον Ευρωπαικό Οικονομικό χώρο.

Αναγνωρίζουμε τον σημαντικό μας ρόλο στην αντιμετώπιση του γενικευμένου προβλήματος της οικονομικής απάτης και επενδύουμε συνεχώς στην προστασία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές μας, δήλωσε εκπρόσωπος της Meta στο Financial News.

Τα στοιχεία της Revolut αναφέρουν ότι τα επενδυτικά σχήματα που υπόσχονται γρήγορο πλουτισμό, παρέμειναν ο πιο προσοδοφόρος τρόπος εξαπάτησης των ανθρώπων.Περίπου το 59% του συνόλου των χρημάτων που έχασαν σε απάτες οι πελάτες της Revolut στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2023 προκλήθηκε από επενδυτικές απάτες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα,γιατί μου κρατάει προμήθεια που αναφέρεται στα ψιλά ως υπέρ φιλανθρωπίας όσο βρίσκομαι στην Σουηδία? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και δεν ξέρω γιατί.Στα 100 ευρώ μου κρατάει 0.50 λεπτά και στα 3 ευρώ μου κρατάει 1 ευρώ.Απιστευυο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.