Λονδίνο, 26 Ιουνίου 2019

Η Revolut, η ταχέως αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή fintech, ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά την υποστήριξη του Apple Pay στους πελάτες της σε 12 ακόμη χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Κροατία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία . Οι πελάτες της Revolut σε 28 χώρες μπορούν τώρα να κάνουν γρήγορες και εύκολες αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και σε ιστότοπους με το Apple Pay για iPhone, Apple Watch, iPad και Mac.

Η Apple Pay παρέχει στους πελάτες της Revolut πρόσβαση με έναν εύκολο, ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο πληρωμής σε καταστήματα, εφαρμογές και σε ιστότοπους της Apple όπως App Stores. Οι πληρωμές με το Apple Pay είναι γρηγορότερες από τις πληρωμές με παραδοσιακές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ή άλλες μεθόδους πληρωμής και μπορούν να γίνουν με μέσω ανέπαφων πληρωμών απο iPhone, Apple Watch ή Safari σε MacBook Pro ή MacBook Air  μέσω Touch ID, μειώνοντας την χρήση των χαρτονομισμάτων και καρτών!

Οι πελάτες της Revolut μπορούν να προσθέσουν την Revolut κάρτα τους στο Apple Pay μέσω της Revolut εφαρμογής ή μέσω το Wallet app. Επίσης, οι πελάτες που δεν έχουν στην κατοχή τους πλαστικές κάρτες μπορούν να προσθέσουν μια εικονική κάρτα στο Apple Wallet μέσα από τη Revolut εφαρμογή χωρίς να περιμένουν την φυσική κάρτα να αποσταλεί στο σπίτι τους. Αυτό θα επιτρέψει στους νέους πελάτες να εγγραφούν και να ξεκινήσουν να πληρώνουν με την Apple Pay μέσα σε λίγα λεπτά.

Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν τον πυρήνα της Apple Pay. Όταν χρησιμοποιείτε μια χρεωστική κάρτα Revolut με το Apple Pay, οι πραγματικοί αριθμοί της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή ούτε στους κεντρικούς υπολογιστές της Apple. Αντ ‘αυτού, εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός όπου κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο Secure Element της συσκευής σας.

Arthur Johanet, Product Owner for Card Payments at Revolut δήλωσε: “Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση κάθε πτυχής της οικονομικής τους ζωής. Η ικανότητα να πραγματοποιούν πληρωμές γρήγορα, βολικά και με ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη ζητούσαν το Apple Pay για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε την ανάπτυξη με 12 πρόσθετες αγορές όπου ανἀμεσα σε αυτές είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Αυτό το βήμα δίνει την δυνατότητα στους περισσότερους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους με τον τρόπο που θέλουν. ‘Ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας! ».

Το Apple Pay είναι εύκολο ρυθμιστεί και οι χρήστες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα οφέλη που προσφέρουν οι κάρτες της Revolut.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Apple Pay, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.apple.com/uk/apple-pay/

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.