• Η Revolut «επενδύει» στην Ελλάδα με άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα και υπόσχεται να τερματίσει το πάρτι για τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες.

  • Οι Έλληνες χρήστες μπορούν να ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό εντελώς δωρεάν μέσα από την εφαρμογή και να κρατήσουν μέχρι και 25 νομίσματα.

  • Οι χρήστες μπορούν να ξοδεύουν και να μεταφέρουν χρήματα οπουδήποτε στον κόσμο με την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία.

  • Για να γιορτάσουν το άνοιγμα του Ελληνικού γραφείου, η Revolut προσφέρει δωρεάν κάρτες  για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα προνόμια που φέρνει. Η προσφορά ισχύει έως 20 Απριλίου για  νέους χρήστες μόνο. Promo URL: http://revolut.com/?p=GRLaunch

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να ανοίξουν ένα τρεχούμενου λογαριασμού σε λιγότερο από τρία λεπτά μέσα από την δωρεάν εφαρμογή, όπου μπορούν να αποστέλλουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων άλλα και να ξοδεύουν στο εξωτερικό χωρίς καμία χρέωση, καθώς η Revolut ανακοινώνει την έναρξη υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η fintech με έδρα το Λονδίνο έχει ως στόχο να γίνει ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός για τους Έλληνες και υπόσχεται να τερματίσει το πάρτυ για τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες, να καταργήσει τα σύνορα και να εξαλείψει τα κρυφά τραπεζικά τέλη καθώς στοχεύει σε 150.000 Έλληνες πελάτες μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Nikolay Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut δήλωσε:

“Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με ατελείωτες τραπεζικές αμοιβές και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση.

Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας (location-based security).”

Η Revolut επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν καθημερινό τρεχούμενο λογαριασμό σε 3 λεπτά, και να στέλνουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να κρατούν και να ανταλλάσσουν 25 νομίσματα μέσα στην εφαρμογή στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία και να ξοδεύουν παγκοσμίως σε 150 νομίσματα χρησιμοποιώντας την Revolut  MasterCard καρτα.

Η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη Fintech στην Ευρώπη είναι σίγουρη ότι μπορεί να γίνει ένα οικονομικό κόμβο για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής ζωής σας, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.

Από την έναρξη λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015, η καινοτόμος fintech έχει προσελκύσει πάνω από 1.700.000 χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από $10B σε συναλλαγές μέχρι σήμερα. Η Revolut ήδη διαθέτει πάνω από 60.000 Έλληνες πελάτες με μηδενική δαπάνη σε μάρκετινγκ και είναι βέβαιη ότι μπορεί να φτάσει τους 150.000 Έλληνες χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.

Η Revolut “επενδυει” στην Ελλάδα με το ανοιγμα τοπικου γραφειου στην Αθηνα. Όπου θα φιλοξενείται ο Δημήτρης Λιτσικάκης (country manager) μαζί με την ομάδα μάρκετινγκ με στόχο την έναρξη μιας τραπεζικής επανάστασης σε ολόκληρη την Ελλάδα!  

Σχετικά με την Revolut

Η Revolut εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2015 με μια αποστολή: να φέρει την επανάσταση στον τομέα των χρηματοπιστωτικών τραπεζών. Με την Revolut, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό σε λιγότερο από 3 λεπτά, να ξοδεύουν στο εξωτερικό χωρίς χρέωση με πάνω από 150 νομίσματα, και να στείλουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων με την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία.

Η Revolut με έδρα το Λονδίνο έχει περισσότερους από 1.700.000 εγγεγραμμένους πελάτες σε όλη την Ευρώπη και έχει επεξεργαστεί 60 εκατομμύρια συναλλαγές με συνολική συναλλαγή ύψους  $10B. μέχρι σήμερα. Η Revolut έχει μαζέψει συνολικά 90 εκατομμύρια δολάρια από μερικούς από τους πιο αξιοσημείωτους επενδυτές, όπως το Index Ventures και το Ribbit Capital.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.