Το Revolut εγκαινιάζει το Vault, επιτρέποντας στους χρήστες να στρογγυλοποιούν και να εξοικονομούν τα ρέστα από κάθε συναλλαγή. Οι πελάτες μπορούν να αποθηκεύσουν σε οποιοδήποτε από τα 25 υποστηριζόμενα νομίσματα του Revolut, καθώς και Bitcoin, Litecoin και Ether. Η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να αποθηκεύσουν ρέστα από συνολικές συναλλαγές 15 εκατομμυρίων που γίνονται κάθε μήνα στο Revolut.


Η Revolut, η καινοτόμος fintech, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Vaults στην Ελλάδα, επιτρέποντας στους χρήστες να στρογγυλοποιούν και να αποθηκεύουν ρέστα από κάθε συναλλαγή. Η νέα υπηρεσία βοηθά τους πελάτες της Revolut να αποθηκεύουν χρήματα εύκολα χωρίς την παραμικρή σκέψη.

Το fintech που εδρεύει στο Λονδίνο έχει επισημάνει ότι οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σε οποιοδήποτε από τα 25 υποστηριζόμενα νομίσματά τους, καθώς και Bitcoin, Litecoin και Ether. Οι εφάπαξ ή τακτικές πληρωμές μπορούν επίσης να προστεθούν σε ένα Vault οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσω της εφαρμογής Revolut. Εάν οι χρήστες θεωρούν ότι εξοικονομούν περισσότερο ή λιγότερο σε οποιοδήποτε σημείο, οι ρυθμίσεις του Vault μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα και τα χρήματα μπορούν να αποσύρονται αμέσως ανά πάσα στιγμή.

Η Revolut στοχεύει να σπάσει την αδράνεια που περιβάλλει την εξοικονόμηση στους καταναλωτές στην Ελλάδα, καθώς η καινοτόμος Fintech πλησιάζει στο να γίνει μια τραπεζική εναλλακτική λύση για καθημερινή χρήση. Ο Nikolay Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut, δήλωσε: “Η προσφορά στρογγυλοποίησης  και εξοικονόμησης ρέστων από συναλλαγές για τους Έλληνες χρήστες του Revolut ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή αιτήματα. Είχαμε χιλιάδες ανθρώπους που ζητούσαν την υπηρεσία αυτή και πιστεύουμε ότι το Vaults θα μας επιτρέψει να βοηθήσουμε πολλούς από τους Έλληνες πελάτες μας να αρχίσουν να εξοικονομούν χρήματα και να επενδύουν στο μέλλον τους”.

Η Revolut επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν καθημερινό τρεχούμενο λογαριασμό σε 3 λεπτά, και να στέλνουν δωρεάν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να κρατούν και να ανταλλάσσουν 25 νομίσματα μέσα στην εφαρμογή στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία και να ξοδεύουν παγκοσμίως σε 150 νομίσματα χρησιμοποιώντας την Revolut  MasterCard κάρτα.

Η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη Fintech στην Ευρώπη είναι σίγουρη ότι μπορεί να γίνει ένα οικονομικό κόμβο για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής ζωής σας, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.