Η Realme εδώ και καιρό δημοσιεύει teasers για την περισκοπική κάμερα που έρχεται στις συσκευές της και επιτέλους η ώρα της αποκάλυψης πλησιάζει. ΗΥ εταιρία έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με την Qualcomm, για την από κοινού παρουσίαση μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας στις τεχνολογίες εικόνας και η παρουσίαση θα γίνει αύριο 10 Ιανουαρίου 2024, στο Las Vegas των ΗΠΑ.

Η νέα τεχνολογία θα ενσωματωθεί πιθανότατα στα νέα τηλέφωνά της, για τα οποία μοιράζει teasers στο Χ, με ένα από αυτά να είναι το #PeriscopeOver200MP, που σημαίνει περισκοπικός με πάνω από 200MP. Αν σύντομα δούμε αυτή την υλοποίηση σε κινητό της εταιρίας, θα έχουμε μια συσκευή με τρομερά δυνατό ζουμ.

Το τηλέφωνο της εταιρίας που αναμένεται με περισκοπικό φακό είναι το Realme 12 Pro+, πρόσφατα πέρασε από το TENAA, μαζί με το Realme 12 Pro, δίνοντας μας φωτογραφίες των συσκευών.

https://twitter.com/realmeIndia/status/1743659143880171522

Οι δύο συσκευές αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δείχνουν πως θα είναι αρκετά ικανές με to 12 Pro+ να έρχεται με τον πολύ δυνατό Snapdragon 7 Gen 3. και 12 GB RAM.

Αν οι κάμερες είναι τόσο δυνατές όσο υπόσχεται οι εταιρία και η τιμή τους είναι η σωστή, θα έχουμε με συσκευή με πολύ δυνατή απόδοση σε καλή τιμή. Σύντομα θα έχουμε νεότερα, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.