Δύο συσκευές της realme πέρασαν από το TENAA για πιστοποίηση, με κωδικούς μοντέλων τα RMX3841 και RMX3843. Οι καταχωρήσεις δεν έχουν τα χαρακτηριστικά των συσκευών, έχουν όμως φωτογραφίες και φαίνεται πως πρόκειται για τα Realme 12 Pro.

Η νησίδα της κάμερας θυμίζει πολύ το realme GT5 Pro, με τέσσερις κάμερες σε τετράγωνη διάταξη. Η λωρίδα όμως που τρέχει στην πλάτη, είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από το realme 11 Pro, που η πλάτη του είχε υφή δέρματος.

Μπορούμε να δούμε ένα 20Χ στην πλάτη της συσκευής, που αποκαλύπτει πως θα έχουμε τηλεφακό στο σύστημα καμερών, όμως το 20Χ δείχνει πως θα είναι συνδυασμός ψηφιακού με οπτικού ζουμ.

Σε μια από τις φωτογραφίες παρατηρούμε κάτι που φαίνεται σαν τετράγωνος φακός, που είναι ένα γνώρισμα των περισκοπικών φακών. Έτσι, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως το realme 12 Pro θα έρθει με περισκοπικό φακό. Άλλωστε η εταιρία το έχει δηλώσει ήδη σε teaser για την αγορά της Ινδίας, όμως πιθανότατα θα είναι για το realme 12 Pro+ .

Οι συσκευές της σειράς είχαν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ήταν αρκετά δυνατές για την τιμή που ζητάει η εταιρία, με καλό σχεδιασμό και ικανοποιητικά χαρακτηριστικά. Αν έχουμε και την προσθήκη περισκοπικής κάμερας, το realme 12 Pro+ θα γίνει ακόμα πιο ελκυστική πρόταση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.