Η Qualcomm ανακοίνωσε το S3 Gen 2 Sound με βελτιστοποιημένο latency κάτω από τα 20ms για gaming ήχο χωρίς καθυστερήσεις. Οι κατασκευαστές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να προσθέσουν τη λειτουργικότητα Auracast broadcast audio σε dongles και προσαρμογείς με συσκευές πηγής, όπως τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, και άλλα.

Το S3 Gen 2 Sound είναι βελτιστοποιημένο για gaming, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου. Πρόκειται για έναν συνδυασμό του Snapdragon Sound και του LE Audio. Παρέχει εξαιρετικά χαμηλό latency, το οποίο μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο όταν η συσκευή προέλευσης παρέχει μόνο gaming ήχο.

Από την άλλη, όσοι ακούν μουσική μπορούν να απολαμβάνουν ροή υψηλής ανάλυσης 24-bit 96 kHz μέσω Bluetooth, η οποία ενεργοποιείται μέσω της υποστήριξης του Snapdragon Sound και του aptX Adaptive audio.

Qualcomm S3 Gen 2 Sound

Ο Mike Canevaro, διευθυντής μάρκετινγκ και επικεφαλής του Snapdragon Sound στην Qualcomm, δήλωσε ότι η εταιρεία γνωρίζει από την ετήσια έρευνα State of Sound ότι οι καταναλωτές θέλουν ήχο χωρίς καθυστερήσεις κατά το gaming και καθηλωτική εμπειρία ασύρματου ήχου. Το Qualcomm S3 Gen 2 Sound έχει βελτιστοποιηθεί για να παρέχει αυτά στα smartphone, χωρίς την αναγκαία χρήση ιδιόκτητων λύσεων.

Το δελτίο τύπου αναφέρει επίσης ότι τα ακουστικά που υποστηρίζουν την τεχνολογία Qualcomm S5 και S3 Gen 2 θα παρέχουν ισχυρή συνδεσιμότητα και δυναμική προσαρμογή του latency. Αυτό σημαίνει ότι οι gamer θα μπορούν να απομακρύνονται από τις κονσόλες ή τους υπολογιστές τους και να εξακολουθούν να ακούν όλη τη δράση σε πραγματικό χρόνο χωρίς διακοπές ήχου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.