Οι ενημερώσεις Android είναι εξαιρετικά σημαντικές και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Η Samsung ήταν αυτή που άρχισε να προσφέρει μακροχρόνια υποστήριξη λογισμικού, παρακινώντας και άλλες μάρκες, όπως τη Google, να παρέχουν περισσότερες ενημερώσεις Android OS και ασφάλειας. Η Qualcomm ετοιμάζει κάτι που αναμένεται να διευκολύνει τις μάρκες να προσφέρουν αυτές τις ενημερώσεις.

Σε μια συνέντευξη στο Android Authority, ο Chris Patrick, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Κινητών Συσκευών στην Qualcomm, αποκάλυψε ότι η Qualcomm εργάζεται σε κάποιες βελτιώσεις που θα διευκολύνουν τις ενημερώσεις λογισμικού για τους κατασκευαστές Android, όπως η Samsung. Συγκεκριμένα, η Qualcomm συνεργάζεται με τη Google και τους κατασκευαστές Android τα τελευταία χρόνια για να αλλάξει τη δομή του κώδικα, ώστε να βελτιωθεί η διαδικασία των ενημερώσεων.

Αυτές οι αλλαγές αναμένεται να μειώσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι μάρκες Android κατά την ενημέρωση των συσκευών τους. Παρόλο που έχουν γίνει βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια, η Qualcomm θα ανακοινώσει κάτι, αργότερα φέτος, που θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Αν και ο εκπρόσωπος της Qualcomm δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία ή το γεγονός της ανακοίνωσης, αναμένεται ότι θα γίνει στο Snapdragon Summit 2024 τον Οκτώβριο. Εκεί αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί ο Snapdragon 8 Gen 4.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.