Η Huawei, δίνει σήμερα την πρώτη επίσημη απάντησή της στο theverge μετά τις εξελίξεις με την Αμερικανική Κυβέρνηση. Ακολουθεί ακριβώς από κάτω:

H Huawei έχει συμβάλλει σημαντικά στο development και στην ανάπτυξη του Android παγκοσμίως. Σαν ένας από τους σημαντικούς συνεργάτες του Android παγκοσμίως, έχουμε συνεργαστεί με την open source πλατφόρμα για να αναπτύξουμε ένα οικοσύστημα το οποίο οφελεί τους χρήστες και την βιομηχανία. Η Huawei θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και after sales υπηρεσίες σε όλα τα ήδη υπάρχοντα Huawei και Honor smartphones και tablets, καλύπτοντας αυτά που έχουν πουληθεί και που είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε stock. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα ασφαλές και βιώσιμο οικοσύστημα λογισμικού, σε μια προσπάθεια να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία για όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Και επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επειδή κάποιος θα θέλει να διαβάσει ακριβώς την απάντηση, την παραθέτουμε στα Αγγλικά:

Huawei has made substantial contributions to the development and growth of Android around the world. As one of Android’s key global partners, we have worked closely with their open-source platform to develop an ecosystem that has benefitted both users and the industry. Huawei will continue to provide security updates and after-sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products, covering those that have been sold and that are still in stock globally. We will continue to build a safe and sustainable software ecosystem, in order to provide the best experience for all users globally.”

Η Google έχει ήδη αναφέρει ότι οι κάτοχοι των Huawei smartphones θα διατηρήσουν την πρόσβαση στο Play Store και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν updates στις εφαρμογές τους και στις συσκευές τους.

Ας ηρεμήσουμε λίγο με την καταστροφολογία και τα clickbaits

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.