Πρωί Δευτέρας και μπαίνεις στο Facebook και βλέπεις έναν μικρό χαμό να γίνεται από ειδήσεις, άρθρα, reposts άρθρων για τις εξελίξεις στο θέμα της Huawei. Βλέπεις αγγελίες από πανικόβλητους χρήστες οι οποίοι προσπαθούν να ξεφορτωθούν άρον άρον τις συσκευές. Και επειδή μας διαβάζει αρκετός κόσμος, ας επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά τα εξής.

  • Στα smartphones της Huawei, δηλαδή στη συσκευή που έχεις στη κατοχή σου, το Google Play και το Play Protect θα είναι πλήρως λειτουργικά. Το ανακοίνωσε η ίδια η Google σήμερα μόλις.
  • Ο πόλεμος εναντίον της γίνεται ότι δήθεν μέσω των συσκευών της εκτελεί κατασκοπία για λογαριασμό της Κίνας. Μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί τίποτε από αυτά.
  • Η Apple έχει σταματήσει πρόσφατα να ανακοινώνει αριθμούς πωλήσεων. Είναι τυχαία η χρονική συγκυρία όλων αυτών;
  • Οι εγγυήσεις των Huawei συσκευών ισχύουν κανονικά. (Επειδή κάπου πήρε το μάτι μας ότι αν χαλάσει θα έχεις μπλεξίματα).

Μην προβαίνεις σε σπασμωδικές κινήσεις. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και ας κρίνει ο καθένας τι κάνει μετά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προσωπική άποψη, ο Τραμπ κατέστρψε την Apple. Η Κίνα εάν απαντήσει (που θα το κάνει) κατ’ αρχάς πιστεύω ή θα δασμολογήσει τρελά την Apple οπότε θα χαθούν πολλά δις πωλήσεων ή θα τους πετάξει την παραγωγή από Κίνα και βλέπω την Apple να χάνει ποσοστά και τρελό χρήμα. Προφανώς ο τραμπ δε σκέφτηκε πόσα parts των μήλων φτιάχνονται στην Κίνα και πόσα αγοράζονται από τη μηλοεταιρεία για να έχει υψηλό κέρδος. Τέλος, η Κίνα έχει αμερικάνικα ομόλογα αξίας 2 τρις δολλαρίων, εάν αρχίσει να τα πουλάει , δολάριο και αμερικάνικο χρηματιστήριο πάνε στον αγύριστο. Επιπόλαιες κινήσεις που θα τσακίσουν την Αμερική κυρίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.