Όταν πρόκειται για κινητές συσκευές, η Samsung ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και το νεότερο προϊόν της, το Galaxy Z Fold 5, δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η μάρκα κυριαρχούσε στην αγορά των foldable smartphone. Όμως, η πρόσφατη κυκλοφορία του Honor Magic Vs, και άλλων αναδιπλούμενων, παρείχε ισχυρό ανταγωνισμό στη Samsung. Τι θα κάνει η εταιρεία για να διατηρήσει την ισχυρή θέση της; Ίσως πολλά, αλλά ένα από αυτά δεν θα είναι η αύξηση του μεγέθους της εξωτερικής οθόνης των book style foldable της.

Οι οπαδοί της Samsung που περιμένουν την επόμενη γενιά αναδιπλούμενων smartphones μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεως. Σύμφωνα με τον Ice Universe, το Galaxy Z Fold 5 θα έχει την ίδια εξωτερική οθόνη 6.2 ιντσών με το Galaxy Z Fold 4. Η πληροφορία αυτή δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον leaker, ο οποίος δεν παρείχε άλλες λεπτομέρειες ή στοιχεία για να στηρίξει τον ισχυρισμό του. Ωστόσο, έχει ένα αρκετά καλό ιστορικό στην αποκάλυψη ακριβών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα της Samsung.

Η είδηση για το πανομοιότυπο εξωτερικό μέγεθος της οθόνης του Samsung Galaxy Z Fold 5 μπορεί να απογοητεύσει ορισμένους καταναλωτές που αναζητούσαν μια μεγαλύτερη ή πιο edge-to-edge εξωτερική οθόνη. Βέβαια, ορισμένοι μπορεί να επικροτήσουν τις προσπάθειες της Samsung να βελτιώσει την ανθεκτικότητα και τις επιδόσεις του αναδιπλούμενου gadget της, το οποίο εξακολουθεί να είναι μια φρέσκια και δημιουργική τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.