Ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αγορά ενός premium smartphone είναι η επιπλέον υποστήριξη σε επίπεδο software. Ένα φθηνό smartphone είναι βέβαιο ότι στην καλύτερη θα πάρει μία μεγάλη έκδοση Android και δύο χρόνια security update. Αυτό όμως δεν ισχύει για τηλέφωνα όπως τα Oppo Find X3 Series.

Σύμφωνα με αναφορά, η κινέζικη κατασκευάστρια θα παρέχει στους κατόχους αυτών των smartphones έναν επιπλέον χρόνο υποστήριξης. Κάτι που σημαίνει ότι θα πάρουν σίγουρα τρία χρόνια software updates, αντί για δύο που προσφέρει τώρα η εταιρεία. Η ίδια αναφορά λέει ότι η Oppo εξετάζει και την παροχή ενημερώσεων για τέσερα χρόνια.

Όλα τα Oppo Find X3 Series θα πάρουν τουλάχιστον δύο μεγάλες εκδόσεις Android, δηλαδή το Android 12 και το Android 13, και ίσως λάβουν και το Android 14.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.