Η Qualcomm παρουσίασε τον Snapdragon 8 Gen 2 και ανακοίνωσε ένα σωρό εταιρείες που θα κυκλοφορήσουν τηλέφωνα με το νέο flagship SoC. Περιμένουμε η vivo να είναι η πρώτη που θα λανσάρει τηλέφωνο με τον νέο επεξεργαστή, στη σειρά X90, αλλά η Oppo είναι η πρώτη εταιρεία που ανακοίνωσε ότι θα βγάλει στην αγορά ένα τέτοιο smartphone.

Στο Snapdragon Summit, η Oppo ήταν VIP συμμετοχή γιατί συνεργάστηκε στενά με την Qualcomm για την ανάπτυξη οδηγών για το hardware-based ray tracing. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, οι αγοραστές των επόμενης γενιάς τηλεφώνων Android θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ρεαλιστικές και λεπτομερείς φωτισμούς, σκιές, και αντανακλάσεις, στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν στα 60fps.

Οι υπολογιστικοί πυρήνες του Snapdragon 8 Gen 2 θα επιτύχουν αυτή την απόδοση με 90% μικρότερο φόρτο εργασίας από ό,τι σε προηγούμενες υλοποιήσεις. Επιπλέον, ο κατασκευαστής chip και η Google προσφέρουν τη βάση για το Vertex AI Neural Architecture Search, διευκολύνοντας τη μοντελοποίηση machine-learning και την εφαρμογή μοντέλων σε τηλέφωνα, tablet και άλλα.

Οι βελτιστοποιήσεις της Oppo, σύμφωνα με την ίδια, έχουν ως αποτέλεσμα την κατά 40% μειωμένη καθυστέρηση στους υπολογισμούς και 27% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας κατά την επίτευξη ενός αλγοριθμικού στόχου. Όλα αυτά μένει να τα δούμε σε πραγματικές συνθήκες, όταν κυκλοφορήσει το πρώτο τηλέφωνο της κινέζικης κατασκευάστριας με το νέο flagship chip της αμερικανικής εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.