Η κάνει ό,τι μπορεί για να επαναφέρει τα tablet στην αγορά, να τα κάνει να αξίζουν ξανά. Ορισμένες εταιρείες επέμεναν να κυκλοφορούν νέα μοντέλα, όπως η Samsung, αλλά καμία δεν έκανε κάτι ουσιαστικό ως προς το λογισμικό. Τελικά, η Google παρουσίασε το Android 12L για συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες και αυτό έδωσε ώθηση στον σχεδιασμό περισσότερων tablets. Εκτός ότι η ίδια ετοιμάζει το λανσάρισμα του δικού της υβριδικού tablet, η OnePlus βγάζει από τον πάγο τη δική της προσπάθεια με το όνομα Pad.

Σύμφωνα με γνωστό tipster που ασχολείται και με τα προϊόντα της κινέζικης εταιρείας, η OnePlus ασχολείται με την ανάπτυξη ενός tablet. Επιπλέον, ο ίδιος αναφέρει ότι το λανσάρισμα θα γίνει το επόμενο έτος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία ή χρονικό πλαίσιο. Επίσης, ο tipster χρησιμοποίησε το #OnePlusPad δίνοντας ένα στοιχείο για το όνομα του tablet, το οποίο γνωρίζουμε εδώ και καιρό.

Η Oppo έχει λανσάρει ήδη το δικό της tablet με το τρομερό όνομα Pad, οπότε θα μπορούσαμε να περιμένουμε ότι το tablet της OnePlus θα δανειστεί στοιχεία από το μοντέλο της Oppo. Αν η αναφορά έχει οποιαδήποτε βάση, τότε θα μάθουμε λεπτομέρειες για τη συσκευή τις ερχόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.