Μόλις έκανε ντεμπούτο το OnePlus 10T, που αν και αξιόλογο ως πρόταση έχει μία μικρή έλλειψη, δεν διαθέτει τον χαρακτηριστικό alert slider της κινέζικης εταιρείας. Έχουμε δει αυτόν τον διακόπτη ακόμα και σε mid-range συσκευές, αλλά η κατασκευάστρια επέλεξε για διάφορους λόγους, τους οποίους έχει εξηγήσει, να αφαιρέσει το κουμπί σε αυτό το μοντέλο. Όμως, ίσως, δεν είναι κάτι μόνιμο.

Σε σχετική συνάντηση με τα μέσα που πραγματοποίησε η εταιρεία, κάποια στελέχη της εξέφρασαν την ελπίδα να επαναφέρουν τον διακόπτη σήμα κατατεθέν των OnePlus συσκευών. Αυτή η αντίδραση είναι απόλυτα λογική, διότι οι οπαδοί των τηλεφώνων και προϊόντων της κινέζικης κατασκευάστριας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους απέναντι σε αυτή την κίνηση, από το πρώτο κιόλας leak.

Εκτός από τις κινήσεις της εταιρείας και τις δηλώσεις των στελεχών της, πηγές έχουν αναφέρει ότι θα μπορούσε ο alert slider να αποτελεί αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Pro μοντέλων, ενώ θα υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε σε flagship και άλλων εταιρειών του ομίλου BBK Electronics. Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει τις φήμες, αλλά ίσως οι δηλώσεις των στελεχών της αποτελούν μία “ανεπίσημη” επιβεβαίωση τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.