Το DxOMark δημοσίευσε την αξιολόγηση του για το σύστημα καμερών του OnePlus 10 Pro και φαίνεται να συμφωνεί με τα περισσότερα reviews που έχουν κυκλοφορήσει από την ημέρα που η κινέζικη εταιρεία λάνσαρε το τηλέφωνο. Συνολική βαθμολογία στο 127, η φωτογραφία βρίσκεται στο 132, το βίντεο στο 110, και το ζουμ στο 72.

OnePlus 10 Pro DxOMark

Το συμπέρασμα είναι ότι το smartphone έχει κάποια σημαντικά προβλήματα που το εμποδίζουν να υπερισχύσει του ανταγωνισμού. Η σελίδα το έβαλε στην 27η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ακριβώς πίσω από τα Xiaomi Mi 10 Pro, Mi 11 Pro, Vivo X60 Pro+, και Apple iPhone 12 Pro. Όλα flagships ενός και πλέον έτους.

Τα πιο αξιοσημείωτα μειονεκτήματα του OnePlus 10 Pro, που επεσήμανε το DxOMark, είναι τα χρωματιστά artifacts με ροζ απόχρωση, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ghosting και fusion artifacts. Όμως, τα αρνητικά σε σταματούν εδώ.

Η σελίδα ανέφερε επίσης ότι η υπερευρεία δεν τα πάει καλά, υπάρχουν προβλήματα στην ισορροπία λευκού σε χαμηλό φωτισμό, και οι λεπτομέρειες σε βίντεο με καλές συνθήκες φωτισμού δεν είναι όσο καλές θα περίμενε κανείς, ειδικά από τις κάμερες ενός flagship.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το OnePlus 10 Pro δεν έχει τα πλεονεκτήματά του. Για παράδειγμα, η σελίδα διαπίστωσε ότι το δυναμικό εύρος κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε εσωτερικούς χώρους είναι εξαιρετικό, όπως και η λεπτομέρεια.

Ο θόρυβος είναι σπάνια ένα πρόβλημα και ο τηλεφακός κάνει καλή δουλειά σε γενικές γραμμές. Επιπλέον, τα βίντεο σε χαμηλό φωτισμό δείχνουν αρκετή λεπτομέρεια – κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για συσκευή μιας εταιρείας που δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τον χαμηλό φωτισμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.