Η OnePlus λάνσαρε το πρώτο της Wear OS smartwatch και προκάλεσε σύγχυση με ένα “ιδιαίτερο”, για να μην πού άσκοπο και άστοχο και φανούμε κακοί, χαρακτηριστικό. Το OnePlus Watch 2 έχει εντυπωσιακή αυτονομία, ειδικά για Wear OS smartwatch, αλλά διαθέτει μία κορώνα που δεν χρησιμεύει σε τίποτα, σχεδόν.

Συνήθως, τα smartwatch χρησιμοποιούν την περιστρεφόμενη κορώνα για πλοήγηση στα μενού, ενώ σε πολλά λειτουργεί και ως κουμπί πίεσης για την εκτέλεση ενεργειών. Το πρώτο δεν ισχύει για το Watch 2, καθώς η κορώνα λειτουργεί ως πολυλειτουργικό κουμπί, αλλά όχι για την πλοήγηση στα μενού ή τον app drawer.

Εκπρόσωπος της OnePlus είπε στο 9to5Google ότι η περιστρεφόμενη κορώνα στο Watch 2 δεν έχει οποιαδήποτε λειτουργική χρήση. Πιθανώς, το χρησιμοποιήσαν γιατί σύμφωνα με την εταιρεία τα περιστρεφόμενα κουμπιά είναι πιο ανθεκτικά στις πτώσεις σε σύγκριση με αυτά που είναι δεμένα στο ρολόι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.