Το OnePlus Watch 2 αποκαλύφθηκε εν μέρη από την εταιρία, που έδωσε μερικές βασικές λεπτομέρειες της συσκευής. Τις υπόλοιπες τις κρατάει για την επίσημη ανακοίνωσή του στην MWC 2024 της Βαρκελώνης, όμως μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από την συσκευή. Για το OnePlus Watch 2 η εταιρία φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αυτονομία του, που αναφέρει πως θα προσφέρει συνολική αυτονομία 100 ωρών, στο smart mode. Βέβαια δεν μας αναφέρει τι ακριβώς κάνει το Smart Mode, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να μάθουμε.

Η εταιρία είχε να βγάλει ρολόι για τρία χρόνια και τώρα επιστρέφει για να διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου smartwatch της χρονιάς ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται. Το selling point του ρολογιού είναι η αυτονομία του, που είναι και άμεσα συγκρίσιμη με τις επιδόσεις των Apple Watches και των Galaxy Watches. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, βλέπει με κιάλια ρολόγια όπως τα Huawei και τα Garmin, που η αυτονομία τους ξεπερνάει κατά πολύ τις 4-5 ημέρες.

Στο υλικό που δημοσίευσε η εταιρία, βλέπουμε κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και ζαφείρι για την οθόνη. Η OnePlus υποστηρίζει πως θα έχει κορυφαία αξιοπιστία στις μετρήσεις του σχετικά με την υγεία μας, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασής μας.

OnePlus Watch 2

Όλα αυτά έχουν πολύ ενδιαφέρον, όμως ο χώρος τον smartwatches είναι τρομερά ανταγωνιστικός. Μένει να δούμε το OnePlus Watch 2 στο σύνολό του και φυσικά να μάθουμε την τιμή του, για να κρίνουμε οι ίδιοι.

Η Samsung θα φέρει το Galaxy AI στα ρολόγια και σε άλλα wearables!

Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr, καθώς θα είμαστε στην Βαρκελώνη και θα σας μεταφέρουμε τα πάντα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.