Η OnePlus έκανε το γενναίο βήμα να μπει στην αγορά των tablet και κυκλοφόρησε μία αρκετά καλή πρόταση. Δεν έχει σημασία που το OnePlus Pad είναι απλό rebrand, γιατί σύμφωνα με έρευνα η πρόταση της κινέζικης εταιρείας της έχει χαρίσει μία αναγνωρίσιμη θέση στην αγορά των tablet.

Σύμφωνα με τον Counterpoint Research, η OnePlus έχει το 1.1% της παγκόσμιας αγοράς των premium tablet. Αυτό το ποσοστό είναι εξαιρετικά μεγάλο, ακόμα και για την premium κατηγορία, ειδικά όταν η εταιρεία που το κατέχει κυκλοφορεί μόνο μία συσκευή.

Πραγματικά, οι μόνες εταιρείες που παίζουν σε αυτή την αγορά είναι η Apple και η Samsung με τεράστια ποσοστά, και ξαφνικά έρχεται η OnePlus με το Pad και τους παίρνει το 1.1% χωρίς ιδιαίτερη ή με καθόλου προσπάθεια. Η πρόταση της OnePlus φαίνεται καλύτερη, διότι είναι πιο οικονομικό από τα Galaxy Tab και προσφέρει καλύτερη ενσωμάτωση με το Android – προφανώς – από τα iPad.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.