Η OnePlus ξεκίνησε την πώληση του πρώτου της tablet στην Ευρώπη και μετά από έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είναι διαθέσιμο και στην ελληνική έκδοση της σελίδας της εταιρείας.

Το OnePlus Pad διαθέτει μια 11.6 ιντσών LCD οθόνη με 2.000p ανάλυση και refresh rate 144Hz για τις συμβατές εφαρμογές.

Διαθέτει επίσης ένα ασυνήθιστο aspect ratio στα 7:5, το οποίο στη πράξη σημαίνει ότι είναι λίγο πιο ψηλό σε landscape. Η οθόνη υποστηρίζει Dolby Vision, όπως και ηχεία του.

Στο πίσω μέρος, το OnePlus Pad έχει ένα πολύ μεγάλο κυκλικό camera bump σαν του OnePlus 11, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει o Mediatek Dimensity 9000, ως 12GB RAM, και 9.510 mAh μπαταρία.

Το OnePlus Pad υποστηρίζει το OnePlus Stylus και ένα μαγνητικό πληκτρολόγιο τα οποία πωλούνται ξεχωριστά. Για την Ελλάδα βλέπουμε διαθέσιμη μία έκδοση με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο στην τιμή των 499 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.