Η OnePlus θα λανσάρει το Ace 3 Pro στις 27 Ιουνίου και μόλις μάθαμε κάποια από τα specs τους. Το Ace 3 είναι το 12R για τις αγορές εκτός Κίνας, και δεν γνωρίζουμε αν το Pro θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως με κάποιο άλλο όνομα. Όπως καιι να έχει, καλό είναι να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε, πριν η εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της συσκευής σε περισσότερες περιοχές.

Αν και είχαμε μάθει τα πάντα για το Ace 3 Pro, η κινέζικη κατασκευάστρια επιβεβαίωσε με τα γνωστά teasers ότι έχει τον Snapdragon 8 Gen 3 και τον συνδυάζει με έως 24GB μνήμη RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Porcelain White, Green Field, και Titanium Sky.

Επιπλέον, η OnePlus έχει επιβεβαιώσει ότι το Ace 3 Pro θα έχει καλύτερο σύστημα ψύξης με 9.126mm² VC που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει 36% καλύτερη ψύξη συγκριτικά με το σύστημα του προκατόχου του και 70% βελτιωμένη θερμική αγωγιμότητα. Τέλος, το τηλέφωνο έχει 6.100mAh μπαταρία με Glacier Battery τεχνολογία και υποστηρίζει 100W γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.