Το OnePlus 12 και το 12R είναι τα πρώτα flagship της εταιρείας για το τρέχον έτος. Στην Κίνα, το 12R είναι διαθέσιμο ως OnePlus Ace 3. Στο δεύτερο εξάμηνο, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει δύο flagship, το OnePlus Ace 3 Pro και το OnePlus 13. Νέες διαρροές αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τις δύο συσκευές.

Σύμφωνα με νέες διαρροές, το Ace 3 Pro θα διαθέτει οθόνη BOE S1 OLED 8T LTPO με ανάλυση 1.5K και μέγιστη φωτεινότητα 6.000nits. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με ένα μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο και γυάλινο πάνελ στο πίσω μέρος. Προηγούμενες διαρροές για το Ace 3 Pro αποκάλυψαν ότι θα έχει έως 24GB μνήμη RAM LPDDR5x και έως 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Σύμφωνα με νέα διαρροή, η συσκευή θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3 και μπαταρία 6.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 100W. Από κάμερες, το OnePlus Ace 3 Pro λέγεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα Sony LYT800 50MP. Ο αξιόπιστος leaker Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι το Ace 3 Pro θα ανακοινωθεί το τρίτο τρίμηνο του 2024.

OnePlus Ace 3 Pro

Ο ίδιος αναφέρει ότι το OnePlus 13 αναμένεται να επισημοποιηθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει ένα νέο πάνελ OLED κατασκευασμένο από την BOE, έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπερήχους στην οθόνη από κινεζική μάρκα και το chip Snapdragon 8 Gen 4.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.