Οι σαρωτές εντός οθόνης είναι το μέλλον και σιγά σιγά αρχίζουν να αντικαθιστούν και να παίρνουν το μέρος των capacitive σαρωτών. Οι νέοι σαρωτές εντός οθόνης, έχουν πολλά οφέλη, καθώς δεν καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο εσωτερικό του smartphone και δεν απαιτούν την αλλαγή του design στο πίσω μέρος της συσκευής να αλλάξει για να τον δεχθούν.

Ο σαρωτής εντός οθόνης έχει σχεδιαστεί να δουλεύει με έναν screen protector αλλά δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα δουλεύει με τον κάθε έναν. Να τονίσουμε, ότι αυτοί οι σαρωτές εντός οθόνης λειτουργούν σαν μια κάμερα, με έναν image sensor που χρησιμοποιεί φως από την οθόνη για να φωτίσει το αποτύπωμα για να λάβει μια φωτογραφία που στη συνέχεια συγκρίνεται με το αποτύπωμα που υπάρχει ήδη αποθηκευμένο στη συσκευή. Με την προσθήκη ενός επιπέδου ακόμη, όπως glass ή plastic screen protector, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ο αισθητήρας βλέπει το αποτύπωμα. Σαν να τοποθετείτε περισσότερα υλικά μπροστά από τους φακούς της κάμερας, φανταστείτε το.

Το OnePlus 6T έρχεται με έναν προεγκατεστημένο plastic screen protector, επομένως ο  fingerprint sensor θα λειτουργεί με αυτό το επιπρόσθετο επίπεδο πλαστικού. Αυτό που η OnePlus δεν εγγυάται, είναι ότι θα λειτουργεί με οποιονδήποτε αγοράσετε από μη πιστοποιημένους μεταπωλητές.

Διαβάστε ακόμη: Οι σαρωτές εντός οθόνης και ο κρύος καιρός, σημαίνει προβλήματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.