Σε Δελτίο τύπου που έβγαλε πριν από λίγη ώρα, η Nova αυτοαποθεώνεται όπως είναι φυσικό, ωστόσο θέλουμε να εστιάσουμε σε ένα μέρος του Δελτίου Τύπου που αναφέρει τα εξής!

AuditCar: Τέλος στην επίδειξη εγγράφων οχημάτων από τους πολίτες

Η Nova λάνσαρε νέα συμβόλαια κινητής με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, δημιουργώντας σημαντική στροφή από την καρτοκινητή προς τα συμβόλαια, προσέφερε χρέωση ανά δευτερόλεπτο στην καρτοκινητή και διέθεσε πραγματικές ταχύτητες οπτικών ινών 300 Mbps, 500 Mbps και 1Gbps σε προσιτές τιμές στο δικό της δίκτυο. Όλα αυτά με πλήρη διαφάνεια στην τιμολογιακή πολιτική, που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους πελάτες. Με προσήλωση στη σχέση ποιότητας-τιμής και με αφορμή τον εορτασμό του πρώτου έτους της νέας Nova, η Nova αύξησε τα data σε όλους τους νέους και υφιστάμενους πελάτες συμβολαίου στο ίδιο κόστος.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα απέχει πολύ. Έκοψε την ανανέωση από 1 ευρώ στο F2GO, αύξησε την ελάχιστη ανανέωση στα 13 ευρώ, ενώ έχει και πακέτα internet από μια άλλη εποχή. Στην ουσία το κατέστησε ίσως το χειρότερο καρτοκινητό που υπάρχει. Και όμως αυτό βαφτίζεται επιτυχία. Όλο το δελτίο τύπου ακολουθεί παρακάτω:

Klarna: Επιτέλους πληρωμή σε 30 ημέρες εντελώς δωρεάν!

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο!

  • Αύξησε την κάλυψη 5G  κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023
  • Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022
  • Συνέχισε την άνοδο της συνδρομητικής βάσης μέσω νέων  προϊόντων που είχαν ιδιαίτερη απήχηση από ιδιώτες και επιχειρήσεις
  • Ξεκίνησε πρόγραμμα στήριξης ύψους 1 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από τις φυσικές καταστροφές  

Η Nova, με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρουσιάζει τα επιτεύγματά της για το 2023, μια χρονιά ορόσημο στην οποία βελτίωσε σημαντικά το δίκτυο 5G και επιτάχυνε την ανάπτυξη της οπτικής ίνας για το σπίτι (FTTH), ενώ παράλληλα αύξησε την πελατειακή της βάση.

Η επένδυση της United Group (UG) ύψους 1,9 δισ. ευρώ έως το 2023, κατατάσσει την UG, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ως τον 4ο μεγαλύτερο επενδυτή στην Ελλάδα. Μετά τις εξαγορές της Nova και της Wind, η United Group ανακοίνωσε το επενδυτικό της σχέδιο ύψους 2 δισ. ευρώ για τη νέα Nova έως το 2027, εκ των οποίων 500 εκ. ευρώ επενδύθηκαν ήδη εντός του 2023.

Κατά τη διάρκεια του 2023, η Nova αύξησε τον ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) κατά 5 φορές και αναβάθμισε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% στην επικράτεια, αγγίζοντας 99% κάλυψη στην Αθήνα. Το 2024, η Nova συνεχίζει το εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων, στοχεύοντας σε 85% πανελλαδική κάλυψη 5G και σε 540 χιλιάδες σπίτια που θα έχουν περάσει στο δίκτυο οπτικών ινών. Παράλληλα, και μέσω των σημαντικών επενδύσεων σε υποδομές, η  Nova συμμετείχε ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημόσιου τομέα της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, δημόσιων σχολείων, της δικαιοσύνης και του εθνικού συστήματος ογκολογικής περίθαλψης.

Η Nova λάνσαρε νέα συμβόλαια κινητής με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, δημιουργώντας σημαντική στροφή από την καρτοκινητή προς τα συμβόλαια, προσέφερε χρέωση ανά δευτερόλεπτο στην καρτοκινητή και διέθεσε πραγματικές ταχύτητες οπτικών ινών 300 Mbps, 500 Mbps και 1Gbps σε προσιτές τιμές στο δικό της δίκτυο.  Όλα αυτά με πλήρη διαφάνεια στην τιμολογιακή πολιτική, που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους πελάτες. Με προσήλωση στη σχέση ποιότητας-τιμής και με αφορμή τον εορτασμό του πρώτου έτους της νέας Nova, η Nova αύξησε τα data σε όλους τους νέους και υφιστάμενους πελάτες συμβολαίου στο ίδιο κόστος.

Η νέα Nova επέκτεινε περαιτέρω την EON, την πιο δημοφιλή τηλεοπτική πλατφόρμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.  Η πλατφόρμα EON το 2023 πρόσθεσε 70.000 συνδρομητές, προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο και πρωτοποριακή εμπειρία στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, με premium περιεχόμενο βραβευμένων ταινιών και σειρών από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood, ενώ τα Χριστούγεννα του 2023 170.000 οικογένειες απόλαυσαν την ΕΟΝ εντελώς δωρεάν.

Η Nova τηρώντας τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, στήριξε τη χώρα μετά τις φυσικές καταστροφές του 2023, μέσω ενός προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό, η Nova έχει ήδη αναλάβει ένα ευρείας κλίμακας έργο αποκατάστασης και ανάπλασης στο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς στον Έβρο και θα προχωρήσει σε αντίστοιχη πρωτοβουλία στο νησί της Ρόδου.

Η Victoriya Boklag, CEO της United Group, δήλωσε: «Το 2023 ήταν η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ για τη Nova στην Ελλάδα, χτίζοντας έτσι τα θεμέλια των μετέπειτα μας δραστηριοτήτων στη χώρα.  Είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα της Nova και τους συναδέλφους τους στην United Group. Η επιτυχής υλοποίηση μιας ιδιαίτερα σύνθετης συγχώνευσης, το λανσάρισμα νέων προϊόντων και η συνεχής ανάπτυξης των υποδομών, όλα αυτά μέσα σε ένα έτος, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Nova, πλέον είναι αναπόσπαστο μέρος του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα».

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, τόνισε: «Η νέα Nova γιορτάζει τον επιτυχημένο 1ο χρόνο λειτουργίας της, αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία και εμπειρία της United Group. Το 2023 παραμένουμε προσηλωμένοι στους πελάτες μας, βασιζόμενοι σε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, συμβάλλοντας ενεργά στην ψηφιοποίηση του δημόσιου τομέα και στηρίζοντας το περιβάλλον και την κοινωνία, μέσω ενός προγράμματος αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών.  Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους μας για τα επιτεύγματα αυτά και να επιβεβαιώσω τη δέσμευσή μας ότι συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρονια πελατης της Nova,ακομα και που συγχωνευτηκε με τη wind τα ιδια χαλια θα ηθελα πολυ να τεκμηριωσω αλλα δεν εχω χωρο και χρονο.σε σχεση με την cosmote μεχρι στιγμης ειναι μικρες οι διαφορες τιμων, οποτε μενουμε cosmote μεχρι να φτιαξουν την υποστηριξη πελατων και να μαθουν να εκτιμουν τους παλιους τους πελατες (κατι το οποιο κανει η cosmote)!

  2. Ακόμα και 13€ που είναι η ελάχιστη ανανέωση, το f2g συνεχίζει να είναι το καλύτερο καρτοκινητο. Αντίστοιχη σχέση τιμής-υπηρεσιών δεν υπάρχει στα υπόλοιπα καρτοκινητά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.