Ρωτήσαμε χθες το πολυδιαφημιζόμενο mAigov αν τα στοιχεία του Gov.gr Wallet My Auto μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έλεγχο τροχαίας. Απαντούσε ναι και πως είναι πλήρως ισάξια με τα έγχαρτα, αλλά αυτό δεν ισχύει όπως έγραψε χθες το techmaniacs.gr. Το ίδιο τo gov.gr το λέει και δείτε το χαρακτηριστικό screenshot.

Σήμερα όμως η mAigov έδωσε διαφορετική απάντηση στο ερώτημα αυτό. Και μας πληροφορεί ότι το AuditCar θα βάλει τέλος στην ανάγκη επίδειξης των εγγράφων.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που παρέχεται από την Βάση Γνώσεων, τα στοιχεία του οχήματός σας που είναι αποθηκευμένα στο Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμα για ενημερωτικούς λόγους. Στο προσεχές διάστημα, αυτά τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα μέσω του AuditCar στις ελεγκτικές αρχές, προκειμένου να απαλειφθεί η ανάγκη προσκόμισης ή επίδειξής τους από τους πολίτες. Ωστόσο, δεν παρέχεται συγκεκριμένη πληροφορία για το αν μπορείτε να επιδείξετε τα στοιχεία του Gov.gr Wallet MyAuto σε έναν έλεγχο τροχαίας. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες αρχές για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Baby girl and I promise got that the number please texana not federal freeze it to diploma DC United hopeless vedicated diploma this is an obsessively beautiful tonight ξαναφέρω το δίπλωμα οδήγησης είναι αναγκαίο και όποιος γράφει σε εφημερίδα τέτοια ψευδής ψευδής πληροφορίες ότι δεν χρειάζεται το δίπλωμα οδήγησης του απαντά ότι κάνει να μεγάλο τεράστιο λάθος χρειάζεται το δίπλωμα οδήγησης και όλα τα έγγραφα είναι απαραίτητα όλα παίζουν κάποιο ρόλο τώρα όσο για τα υπόλοιπα που απαντάτε ότι μέσω του gov βγαίνουνε κάποιες ψεύδει πληροφορίες από άλλους ότι δήθεν για ψέματα που λέγονται πίσω από όλα αυτά τα πράγματα δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει μόνο με την εφαρμογή που αποκαλύπτει τα πιστοποιητική ταυτοποίηση μόνο αυτό αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα ψέματα που δεχόμαστε εμείς ως άνθρωποι οι πολίτες και ως πολύ δεν σε άνθρωποι θεωρώ ότι κακώς δεχόμαστε τέτοια ψέ ματα βγάζουνε ό,τι να ναι σαβούρα να μας το λένε θα πρέπει να λάβουνε σοβαρά ότι τα ψέματα δεν χωράνε σ έναν ιστορικό έθνος από την ελλάδα και σαν το και σαν εμάς τους πολίτες που θα πρέπει να μαζεύουνε πιο πολύ σεβασμό από το να μας ρεζιλεύουνε τα ρεζίλια θα πρέπει να λάβουν σοβαρά ότι τα ρεζίλι και τα ρεζίλια δεν χωράνε με ένα λαός θα την ελλάδα οπότε καλύτερα να σας κρατήσουν τα ψέματα για τον εαυτό τους και όχι για εμάς τους πολίτες αυτό έχω να πω και τίποτα άλλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.