Όταν η Nothing λάνσαρε το Phone (1) διαφήμιζε ότι ότι η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης του τηλεφώνου θα μπορούσε να φτάσει τα 1.200 nits. Ωστόσο, το ComputerBase ανακάλυψε ότι, προς το παρόν, το τηλέφωνο μπορεί να επιτύχει μόνο 700 nits.

Η ανακάλυψη έγινε ενώ η σελίδα δοκίμαζε το Phone (1). Παρά τις προσπάθειες να δημιουργήσει συνθήκες που θα μπορούσαν να αναγκάσουν το τηλέφωνο να φτάσει τη διαφημιζόμενη φωτεινότητά, το site διαπίστωσε ότι δεν θα ξεπερνούσε ποτέ τα 700 nits.

Σύμφωνα με το XDA, η Nothing απάντησε λέγοντας ότι οι μέγιστες τιμές είναι περίπου 700 nits για τη φωτεινότητα. Στη συνέχεια, προχώρησε στη διακριτική αλλαγή της διαφήμισης στον ιστότοπό της, ώστε να αντικατοπτρίζει αυτόν τον νέο αριθμό.

Αν και η φωτεινότητα του Nothing Phone (1) φτάνει το πολύ τα 700 nits, στην πραγματικότητα η οθόνη του είναι ικανή να επιτύχει τα 1.200 nits. Η εταιρεία μπορεί να πίστευε ότι αυτός ήταν ένας αρκετά καλός λόγος για να κάνει τον αρχικό ισχυρισμό της.

Ωστόσο, για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, έστω και εκ των υστέρων, η Nothing θα χρειαστεί να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού για να εισάγει την υποστήριξη για το υψηλότερο επίπεδο φωτεινότητας.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν η Nothing σχεδιάζει να εκδώσει μια ενημέρωση για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μπορεί να διστάσει να το κάνει, όπως η αυξημένη κατανάλωση της μπαταρίας του Phone (1).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.