Ο Google Chrome στο iPhone αναμένεται να φέρει την URL μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, όπως συμβαίνει και με τον ενσωματωμένο στο iOS browser της Apple. Η αλλαγή φαίνεται να είναι προαιρετική υπό την έννοια ότι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν ή όχι την εν λόγω αλλαγή.

Ο Chrome πάντως είχε υποστήριξη για την toolbar στο κάτω μέρος από το 2018. Ωστόσο, όπως έχει η κατάσταση σήμερα το χαρακτηριστικό απαιτεί δυο πράγματα. Αρχικά θα πρέπει να εγγραφείς στις Testflight updates στον Google Chrome, που θα σου επιτρέψει να έχεις beta εκδόσεις του browser σε iPhone και iPad συσκευές.

Επιπλέον θα πρέπει να ενεργοποιήσεις ένα flag. Πιέζεις στον browser “chrome://flags” και στη συνέχεια πραγματοποιείς αναζήτηση για “bottom-omnibox-steady-state” όπου θα πρέπει να το θέσεις σε enabled και να κάνεις επανεκκίνηση τον browser. Στη συνέχεια μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του iOS και να αλλάξεις τη θέση όπως φαίνεται στην εικόνα.

Επιτέλους, Samsung Galaxy S24 Ultra χωρίς τον καταραμένο Exynos

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.