Η σειρά Galaxy S23 series ήταν το πρώτο flagship smartphone που η Samsung διέθεσε ένα νέο chipset σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο νέος Snapdragon 8 Gen 3 βασίζεται στα 3nm και είναι σημαντικά πιο ακριβός σε σχέση με τον προκάτοχο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Samsung φημολογούνταν ότι θα προβεί στη δημιουργία δυο εκδόσεων ξανά. Μια με τον Exynos 2400 και μια με τον Snapdragon 8 Gen 3.

Το techradar σε σημερινό του άρθρο ισχυρίζεται ότι η Samsung ίσως κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό αυτή τη φορά.  Συγκεκριμένα, η εταιρεία εξετάζει όλα τα μοντέλα του Galaxy S24 να διαθέτουν τον Exynos 2400, ενώ τα Galaxy S24 Plus και Galaxy S24 Ultra να έρθουν εξοπλισμένα με τον Snapdragon 8 Gen 3.

Μένει να φανεί αν τελικά υλοποιηθεί κάτι τέτοιο και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει το S24 Ultra με τον Snapdragon 8 Gen 3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.