Στα preview builds, η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα του Windows Update που ονομάζεται “Update Stack Packages” στα Windows 11. Σε αντίθεση με τα Experience Packs ή τα Feature Updates, αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν μια συλλογή από κρίσιμες βελτιώσεις και στοιχεία φλοιού που κάνουν τις μεγάλες εκδόσεις των Windows λιγότερο αποδιοργανωτικές.

Νέα Online Service Experience Packs στα Windows 11, για ξεχωριστή ενημέρωση στοιχείων

Η Microsoft δεν έχει δώσει λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς λειτουργούν τα Update Stack Packages, αλλά θα μπορούσε να κάνει το λειτουργικό σύστημα πιο αρθρωτό. Χρησιμοποιώντας λειτουργίες όπως αυτή και τα “Experience Packs”, η εταιρεία θα μπορούσε να προωθήσει χαρακτηριστικά ή βελτιώσεις για ορισμένα στοιχεία των Windows, χωρίς να περιμένει την κυκλοφορία των τακτικών ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος.

Τα “Update Stack Packages” των Windows 11 θα περνάνε αυτόματα και οι χρήστες θα παρατηρούν την παρουσία τους όταν ελέγχουν για ενημερώσεις. Αυτά τα πακέτα θα κυκλοφορούν πριν από τη μηνιαία συγκεντρωτική ενημέρωση ή τα feature updates και η Microsoft είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα βοηθήσουν στη διασφάλιση της σταθερότητας των συστημάτων που τρέχουν το λειτουργικό της.

Εκτός από τα Update Stack Packages, και πολλές άλλες αλλαγές στο Windows Update, το επόμενο feature update των Windows 11 περιλαμβάνει ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων και βελτιώσεων. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει ενημερωθεί για να προσφέρει περισσότερες επιλογές για τη διαχείριση των ενημερώσεων των Windows, που συνήθως εντοπίζονται στον Πίνακα Ελέγχου.

Αυτήν τη στιγμή, για την απεγκατάσταση ενημερώσεων πρέπει να πας στη σελίδα του Windows Update στον Πίνακα Ελέγχου, ο οποίος αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 1.0, αλλά με τα Windows 11 22H2 – γνωστά ως Sun Valley 2, η Microsoft μετέφερε επιτέλους τη δυνατότητα της κατάργησης ενημερώσεων στην εφαρμογή των ρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.