Η Ζωγραφική της Microsoft θα μπορούσε να είναι η επόμενη εφαρμογή των Windows που θα αποκτήσεις AI δυνατότητες. Σύμφωνα με μια έκθεση του Windows Central, η Microsoft διερευνά τρόπους για να φέρει λειτουργίες AI στην εφαρμογή στα Windows 11, οι οποίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός καμβά με βάση μια προτροπή κειμένου.

Πηγές λένε ότι η λειτουργία AI θα τροφοδοτείται από την ίδια τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από το Image Creator του Bing, ένα εργαλείο που φτιάχνει μια εικόνα με βάση την περιγραφή του χρήστη. Μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να είναι η ενσωμάτωση του AI στη Ζωγραφική στην παρακάτω εικόνα που έφτιαξε το Windows Central.

Microsoft Windows 11 Ζωγραφική AI

Η εικόνα δείχνει ένα κουμπί “Magic Paint”, μαζί με μια πλαϊνή μπάρα που επιτρέπει να εισάγετε μια περιγραφή μιας εικόνας για να δημιουργηθεί με AI. Φαίνεται ότι μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε αυτή την εικόνα στον καμβάς για να κάνετε οποιεσδήποτε βελτιώσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε πώς ακριβώς θα λειτουργήσει όλο αυτό.

Εκτός από τη Ζωγραφική, το Windows Central αναφέρει ότι η Microsoft επιδιώκει να προσθέσει εργαλεία AI και στις Φωτογραφίες, στην εφαρμογή Κάμερα, και στο εργαλείο Snipping Tool. Για τις Φωτογραφίες, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία που επιτρέπει να αναγνωρίζετε άτομα ή αντικείμενα σε μια φωτογραφία και στη συνέχεια να τα αποκόπτετε και να τα επικολλάτε σε άλλες περιοχές.

Όσον αφορά το Snipping Tool και την εφαρμογή Κάμερα, η Microsoft μπορεί να προσθέσει τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) και στα δύο. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτρέψει σε κάθε εφαρμογή να αναγνωρίζει κείμενο σε φωτογραφίες ή στιγμιότυπα οθόνης, γεγονός που θα καθιστούσε πολύ πιο εύκολη την αντιγραφή και επικόλληση πληροφοριών από αυτά τα αρχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.