Η Microsoft εργάζεται σε μια επανασχεδιασμένη έκδοση της Εξερεύνησης αρχείων για τα Windows 11, εκσυγχρονίζοντας περαιτέρω την εμφάνιση της. Αυτό είχε ήδη αναφερθεί νωρίτερα φέτος, αλλά κατά τη διάρκεια του Build keynote, η εταιρεία έδωσε μια σαφή, αν και σύντομη ματιά, στο πώς είναι ο επερχόμενος Explorer, παρόλο που δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτόν.

Σε ένα video που μοιράστηκε ο Panos Panay στο Twitter, το οποίο επικεντρώνεται κυρίως στο Windows Copilot, βλέπουμε τη νέα Εξερεύνηση αρχείων για λίγα δευτερόλεπτα, σε ορισμένα σημεία του βίντεο.

Βλέπουμε ότι υπάρχει νέα γραμμή διευθύνσεων και αναζήτησης, η οποία έχει πλέον μετακινηθεί προς τα πάνω πιο κοντά στις καρτέλες, ενώ οι ενέργειες αρχείων και φακέλων έχουν μετακινηθεί προς τα κάτω προς το κύριο παράθυρο πλοήγησης. Το δέντρο πλοήγησης στα αριστερά είναι επίσης εκσυγχρονισμένο, ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική γλώσσα που γνωρίζουμε από άλλα τμήματα των Windows 11.

Επιπλέον, στο τέλος του βίντεο βλέπουμε ένα frame που δείχνει την επερχόμενη Συλλογή ή Gallery, η οποία συμμορφώνεται με την σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί η Microsoft στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της και σε όλα σχεδόν τα προϊόντα της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.